Lolipop

Güncelleme Tarihi:

Lolipop
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2012 00:00

Haberin Devamı

Belindeki kemer olayım

Atiye taytı, Kenan papyonu, Sinan pantolonundan sonra sıra Bonomo şalvarında mı?

Pop şarkıcılarının giydikleri, aksesuvarları, saç modelleri; şarkıları ve sahne performansları kadar inceleniyor. Bizim starların çoğu dönemsel takılıyor. Bazılarının da imajı baki. Peki kim neyi moda haline getiriyor?
* Tayt eşittir Atiye. Siyahı da desenlisi de kliplerinde sık sık karşımıza çıkıyor. Atiye tayta 80’lerdeki şanını geri kazandırdı. Sosyal medyada bol bol dalga geçilse de yeni nesil arasında da deri görüntüsüne sahip taytlar ve bele takılan kalın kemerler trend oluyor.
* Beymen Blender ve Bil’s mağazalarında satılan yeni papyonlar plastik veya metalden yapılmış. Bu modanın yaratıcılarıysa Kenan Doğulu ve Murat Boz. Doğulu’nun Kral TV Video Müzik Ödülleri’nde dikkat çeken papyonları gece kulüplerinde birçok erkek ve kadının boynunda.
* Renkli ve dar paça pantalonlar geçen yaz Sinan Akçıl’ın imajının parçasıydı. Ardından Kenan Doğulu Harbiye Açıkhava konserinde mavi pantolon giyince renkli pantalon furyası başladı. Futbolcu Arda Turan kırmızı pantolonuyla bu modaya damgasını vurdu. Ayhan Sicimoğlu’yla devam eden renklilik yaz-kış dinlemiyor.
* Halil Sezai ile pejmürde modası başladı. Dağınık saçlar, eşofman üstü uzun yün hırkalar...
* Can Bonomo geçen hafta aynı kıyafetiyle verdiği röportajlarla acaba bir şalvar modası başlatır mı dersiniz?

PERDE ARKASI

Haberin Devamı

* ‘Tuttu Fırlattı’ ile bu yaz gece kulüplerini sallayan Gökçe yeni albümünü tamamladı
* Gökhan Kırdar, diziden sinemaya bir çok yeni projeyle dönmeye hazırlanıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!