Logitech’ten yeni Bluetooth ses sistemi: Z337 Bold Sound

Güncelleme Tarihi:

Logitech’ten yeni Bluetooth ses sistemi: Z337 Bold Sound
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2016 10:57

Logitech, ev içi kullanımlar için ilk bluetooth ses sistemini geliştirdi. Bu kapsamda piyasaya sunulan Logitech Z337 Bold Sound ile kullanıcılar; bilgisayar, tablet veya akıllı telefonlar aracılığıyla müzik, oyun veya filmlerin keyfine varabiliyor.

Haberin Devamı

Bluetooth özelliğine sahip tüm cihazlara kolayca bağlanılabilen ses sistemi, herhangi bir eşleştirmeye gerek kalmadan ses kaynakları arasında rahatça geçiş yapılabilmesini sağlıyor.

Pürüzsüz ses kalitesi, güçlü bası ve 80 watt’lık ses çıkışına sahip Z337 Bold Sound, istenildiğinde 3.5 mm veya RCA girişle de bağlanılabiliyor. Bu özelliği sayesinde bluetooth cihazlarla aynı zamanda herhangi bir monitör, bilgisayar veya oyun konsoluyla da bağlantı kurulabiliyor. Subwoofer’ın arkasında yer alan bass seviye kontrolü haricinde cihazın tüm özellikleri, üzerinde kulaklık girişi de bulunan kumanda paneliyle kontrol ediliyor. 

Ürün hakkında bilgi veren Logitech Audio Genel Müdürü Phillippe Depallens, “Her türlü cihazla rahatça bağlanılan Z337 Bold Sound ile istenilen anda mükemmel bir sese ulaşmak için tek yapılması gereken, cihazlardan birinin kapatılıp diğerinin “Play” tuşuna basmak.” dedi. 

Haberin Devamı

Logitech Z337 Bold Sound’un bu ay itibarıyla 99.99 dolardan satışa sunulmuş durumda.

BAKMADAN GEÇME!