Logitech'in oyun canavarları sahneye çıktı

Güncelleme Tarihi:

Logitechin oyun canavarları sahneye çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 13:04

Logitech G, oyun dünyası ile teknoloji yazarlarına yönelik eğlenceli bir interaktif etkinlik düzenledi. Beşiktaş Vodafone Arena’da 24 Mayıs’ta gerçekleştirilen buluşmaya, Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar ve Pazarlama Müdürü Selver Yıldız ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Etkinliğe konuk olarak gelen Logitech EMEA Oyun Birimi Başkanı Andreas Schicker ise katılımcılarla yüz yüze görüşme imkânı buldu. Adeta bir zirve havasında başlayan etkinlik, basın mensuplarının G900 Chaos Spectrum mouse, G810 Orion Spectrum keyboard, G933 Artemis Spectrum headseat, G29-G920 Driving Force Wheels ve F710 Wireless gamepad gibi Logitech G’nin fark yaratan ürünlerini deneyimleyerek keyifli dakikalar geçirmesiyle devam etti. 

Logitechin oyun canavarları sahneye çıktı

Logitech G’nin oyun alanındaki tecrübelerinin de paylaşıldığı buluşmayla ilgili bilgi veren Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, “Endüstri lideri teknolojimizle, oyun alanındaki yetkinliğimizi her geçen gün geliştirmeye devam ediyoruz. 360 derecelik bakış açısıyla, oyunla ilgili her konuda söz sahibi olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda geliştirdiğimiz ürünlerden G900 Chaos Spectrum’la, kullanıcılara kablosuz performans ve uzun pil ömrü sunuyoruz. Ultra hassas ve uyumlu özel Romer-G™ mekanik tuşlara ve kişiselleştirilebilir akıllı RGB aydınlatma sistemine sahip G810 Orion Spectrum’la da fark yaratıyoruz. Kablolu ve kablosuz kullanılabilen G933 Artemis Spectrum’la tüm oyun platformlarına hitap ediyor, Xbox One ve PC ile uyumlu 900°’lik dönüş açısına sahip G920 Driving Force’la ise oyunseverlere pistte gerçekçi dönüşler sunuyoruz. F710 Wireless Gamepad ile sadece PC’de değil artık oturma odalarında da büyük ekranda oyun oynayabileceğiniz Android televizyonlarla da uyumlu rahat bir oyun deneyimi sağlıyoruz.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!