Logitech M220 Silent Mouse: Kapsamlı bir inceleme

Güncelleme Tarihi:

Logitech M220 Silent Mouse: Kapsamlı bir inceleme
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 11:12

Farelerin sanırız en rahatsız edici yanı tuşlarına her basışımızda çıkan o ses... Ancak Logitech, çıkardığı yeni sessiz fareleri ile bu soruna çözüm bulmuşa benziyor. Logitech M220 Silent Mouse işte tam bu noktada ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı

Öncelikle Logitech M220 Silent Mouse'un en önemli özelliği adından da anlaşılacağı üzere gayet sessiz çalışıyor olması. Her tıklamada ses yüzde 90 oranında azalıyor. Kauçuk tekerleği ve özel materyal ayakları sayesinde de fareyi kaydırırken ses duymuyorsunuz.

Nano alıcısı da oldukça dikkat çekici; ürün buı sayede 10 metre mesafede kablosuz olarak kullanılabiliyor. Zaten kabloları farelerin dönemi de çoktan kapandı; bu anlamda ses çıkarmamasıyla öne çıkan bir farenin aynı zamanda kablo karmaşasına bizi sokmamaması da gerekliydi.

Pil ömrü ise farenin bir diğer öne çıkan özelliği aslında. 18 aya kadar pil ömrü sunan Logitech M200 Silent Mouse, bu avantajı otomatik uyku modu sayesinde sağlıyor. 

Logitech M220 Silent Mouse: Kapsamlı bir inceleme


Şimdi isterseniz ürünün teknik özelliklerine madde madde bakalım:

Logitech M220 Silent Mouse Teknik Özellikleri:

- Çalışabildiği işletim sistemleri: Windows 10, Windows 8, Windows RT, Windows 7, Mac OS X 10.5 ve üstü, Chrome OS, Linux Kernel 2.6+2

- Ağırlığı: 75 gram (pil dahil)

- Çözünürlük: 1000 dpi

- Kablosuz bağlantı hızı: 2.4 GHz

Cihaz 60 TL'den satışa sunulmuş durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!