Liverpool yarıştan kopmadı

Güncelleme Tarihi:

Liverpool yarıştan kopmadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2014 22:23

Premier Lig'de şampiyonluk yarışından kopmayan Liverpool, sahasında konuk ettiği Swansea'yı 4-3 mağlup etti.

Haberin Devamı

Oldukça büyük heyecana neden olan karşılaşmada Liverpool, Swansea’ya karşı iki defa öne geçip, beraberliğe gerilediği maçtan 4-3'lük galibiyetle ayrılarak zirve yarışında bende varım demeyi başardı. Karşılaşma öncesi iki takım oyuncuları, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden efsane futbolcu Sir Tom Finney adına saygı duruşunda bulundu.

Liverpool yarıştan kopmadı


Daniel Sturridge’in 3.dakikadaki golüyle 1-0 öne geçen Liverpool, 20’de Jordan Henderson’ın ağlara gönderdiği topla farkı ikiye çıkardı. Bu gollerin ardından eski Liverpoollu Jonjo Shelvey ve Wilfried Bony’nin golleri ile maç 2-2'ye geldi. İlk golün sahibi Sturridge attığı golle Liverpool'un soyunma odasına 3-2 önde girmesini sağladı.

Haberin Devamı

Liverpool yarıştan kopmadı


İkinci yarı Anfield tribünleri beklemediği bir golle bir kez daha şok yaşadı. Bony, 47’de penaltıdan maça yeniden dengeyi getirdi. Liverpool'un galibiyet golü için yaptığı baskı 74. dakikada sonuç verdi. Luis Suarez’in ceza sahası dışından çektiği şutta önce savunma, ardından da kalecinin topu uzaklaştırma çabaları yeterli olmayınca Henderson seken topu ağlara göndererek Liverpool'un 4-3'lük galibiyetini perçinleyen isim oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!