Liverpool sokaklarında Beşiktaş çoşkusu

Güncelleme Tarihi:

Liverpool sokaklarında Beşiktaş çoşkusu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2015 16:53

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam deplasmanda Liverpool ile karşılaşacak takımlarına destek vermek için kente gelen Beşiktaşlı taraftarlar, renkli görüntüler oluşturdu. Beşiktaşlı yıldız Olcay Şahan ise sokakta taraftarlarla beraber '3'lü çektirdi.'

Haberin Devamı

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden ve Türkiye'den gelen çok sayıda siyah-beyazlı taraftar, takımlarının atkı ve formalarıyla Liverpool sokaklarında marşlar söyleyerek Beşiktaş'a destek verdi. Maçı 2-1 kazanacaklarını iddia eden bir Beşiktaş taraftarı, "Golleri Demba Ba ve Gökhan Töre'den bekliyoruz. Beraberliğe de seviniriz ama inşallah 2-1 alacağız" dedi.

Takıma inandıklarını belirten İsmail Fatih Kaymak isimli Beşiktaş taraftarı ise "8-0'lık maç farklıydı, bu farklı bir maç. Final için neden olmasın? Takım, teknik direktör ve futbolcular ümitli. İyi bir skor takımın inancını artırır. Bu lige de yansır" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı takımın bu sezon İngiliz ekiplerine karşı güzel bir performans sergilediğini kaydeden Kaymak, Gökhan Töre'nin ortaya koyacağı iyi performansın Olcay ve Demba Ba'ya da yansıyacağını söyledi.

Liverpool karşısında Olcay Şahan'dan gol beklediğini kaydeden Kaymak, "Mücadele etmediğimiz takdirde hayal kırıklığına uğrayabiliriz. Liverpool son haftalarda formda. Eşleşmenin olduğu dönemde herkes Liverpool için çantada keklik yorumları yaptı. Sonradan takım düzeldi. Sturridge formda olması önemli bir faktör. Lallana'nın performansı çok önemli olacaktır. Hızlı ve efektif bir oyuncu olan Sturridge'i durdurmamız önemli" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı




"Maç başa baş geçecek"
İrlanda'nın başkenti Dublin'den maçı izlemek için gelen Liverpool taraftarı da iki takımın da iyi bir sezon geçirdiğini ve maçın başa baş geçeceğine inandığını söyledi. İrlandalı futbolsever, "Umarım benim takımım kazanır. Bence başa baş geçecek bir maç olacak. Her iki takım da çok iyi. 1-0 ya da 2-0 Liverpool'un kazanacağını düşünüyorum" dedi.


Beşiktaşlı futbolcular yürüyüş yaptı
Bu arada Beşiktaşlı futbolcular, kaldıkları otelin çevresinde kısa süreli bir yürüyüş yaptı. Teknik Direktör Slaven Bilic, teknik ekip ve futbolcuların katıldığı yürüyüş sırasında siyah-beyazlı taraftarlar da yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!