Liverpool Manchester City maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Liverpool Manchester City maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2016 17:31

Liverpool Manchester City maçı bu akşam nefes kesen bir mücadele olacak. 2016 yılının son karşılaşması oldukça heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak. Liverpool Manchester City maçı öncesinde spor severler karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta olduğunu merak ediyorlardı. Peki Liverpool Manchester City maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Liverpool Manchester City maçı öncesi iki takımın birbirleriyle oynadıkları maçlardan dikkat çeken istatistikler bulunuyor. Peki Liverpool Manchester City maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Liverpool Premier Lig'deki Manchester City'ye karşı son üç maçını kazandı; en son 1981'de dört maç üst üste yenmişlerdi. Manchester City'nin Liverpool deplasmanında aldığı son ve tek galibiyet Mayıs 2003'de geldi. Sergio Aguero Premier Lig'de Liverpool'a karşı dört gol attı ancak bu gollerin hiçbiri Anfield'da değildi. Liverpool, City ile Premier Lig'de evinde oynadığı son 19 maçın hepsinde gol attı. Liverpool 2014 ve 2015 takvim yıllarının son maçlarını kazandı; Swansea'yi 4-1 ve Sunderland'i 1-0 ile geçtiler.

Bu sezon Premier Lig'de en fazla gole katkıda bulunan orta saha oyuncusu Lallana. Claudio Bravo Premier Lig'deki son üç maçının ikisinde kalesini gole kapattı; ilk 12 maçında iki kez kalesini gole kapatabilmişti.

Haberin Devamı

Liverpool Manchester City maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Liverpool Manchester City maçı bu akşam saat 20:30'da başlıyor.. Mücadele LİG TV 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak

BAKMADAN GEÇME!