Liverpool gibi

İNGİLTERE Premier Ligi’nin en renkli takımlarından biridir Liverpool.. Şampiyonluktan çok mücadeleleri, taraftarları ve ligdeki rekabeti artıran yönleriyle sevilirler.. Şampiyon olmasalar da çoğu kez şampiyonu belirleyen takım olurlar..

Haberin Devamı

Beşiktaş da belki mali krizin etkisiyle Liverpool’laşmaya başladı sanki.. Her maçı büyük heyecan içinde geçiyor.. Son dakikalarda inanılmaz pozisyonlar oluyor.. Atıyor, kaçırıyor, kalesinde gol görüyor.. Ama dimdik yürümeyi başarıyor Beşiktaş.. Quaresma’sız, Fernandes’siz..

Dün Holosko’nun golünün ardından rahatlayan, tempoyu düşürmeye çalışan taraftı Samet Aybaba’nın öğrencileri.. Eskişehirspor oyuna ortak olmaya çalışırken ikinci gol geldi.. Oğuzhan harika bir pas attı yine.. Almeida en kaliteli vuruşlarından biriyle farkı ikiye çıkardı.. O anda maçın bittiğini düşündü bütün Beşiktaşlılar.. Oysa karşılarında takım olarak büyük bir başarı elde etmeseler de bireysel olarak önemli tecrübe sahibi isimler vardı..

10 yıl öncesi gibi

Penaltı ve sonrasında Necati’yle yakalanan fırsat beraberliğin sinyaliydi.. Eskişehirspor’un beraberlik golünde asist Diego’dan.. Servet de hücuma katılmıştı son 10 dakikada.. Bu isteğin, baskının ve riskin karşılığını aldı Ersun Yanal.. Bize 10 yıl önceki Gençlerbirliği’ne yakın bir takım izlettirdi bu bölümde..

Haberin Devamı

Beşiktaşlılar üzülmemeli.. Son dakikalarda daha önce çoğu maçta kazanan taraf oldular.. Bu kez iki puan kaybettiler.. Ama hala Liverpool gibi “Asla yalnız yürümeyeceklerini” bilmeliler.. Mücadelelerini taraf olmayanlar bile alkışlıyor..

Yazarın Tüm Yazıları