Liverpoll'dan gözdağı

Güncelleme Tarihi:

Liverpolldan gözdağı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2006 00:00

Tottenham’ı Gonzalez, Kuyt ve Rise’nin golleriyle geçen kırmızı beyazlı takım, evinde oynadığı üçüncü maçını da gol yemeden kazandı. Maç fazlasıyla beşincilik koltuğuna oturdu.

G.SARAY’ın çarşamba günü oynayacağı Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Liverpool üst üste kazandığı maçlarla çıkışa geçti.

Anfield Stadyumu’nda sarı kırmızılı takımı ağırlayacak olan kırmızı beyazlı ekip, İngiltere Premier Lig’de oynadığı son maçta Tottenham Hotspur’ı son yarım saatte bulduğu gollerle farklı mağlup ederek temsilcimize adeta gözdağı verdi: 3-0. Liverpool’u rakibi karşısında galibiyete taşıyan goller, 63. dakikada Şilili Mark Gonzalez, 73. dakikada Hollandalı yıldız Dirk Kuyt ve 89. dakikasında Norveçli John Arne Riise’den geldi.

Puanı 10’a yükseldi

İlk 45 dakika kötü bir futbol sergileyen ve Tottenham’ın yakaladığı fırsatları iyi değerlendirememesi sonrası rahat bir nefes alan Liverpool, hafta içerisinde de Newcastle United’ı 2-0 yenmişti.

Dört gün içinde ikinci galibiyetini alan Premier Lig temsilcisi, elde ettiği bu galibiyetle bu sezon evinde oynadığı üçüncü maçı da kazanırken bu karşılaşmalarda gol yememesi de dikkat çekti. İngiliz ekibi ayrıca, Premier Lig’de 10 puan ve maç fazlasıyla 5. sıraya kadar yükseldi

Öte yandan bu önemli lig maçını Galatasaray adına PAF Takım Antrenörü Emrah Bayraktar izledi. Teknik direktör Erik Gerets için bol bol not aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!