Litvanya basınından Fenerbahçeli Melih'e ilginç yakıştırma

Güncelleme Tarihi:

Litvanya basınından Fenerbahçeli Melihe ilginç yakıştırma
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 15:58

THY Euroleague’de Fenerbahçe’nin zorlu Zalgiris Kaunas'ı deplasmanda 76-67 galip gelmesi Litvanya basınında geniş yer bulurken, sarı-lacivertlilerin kaptanı Melih Mahmutoğlu hakkında ilginç yorumlar yapıldı.

Haberin Devamı

THY Euroleague'de oynadığı son 5 maçın dördünü kazanan Zalgiris Kaunas'ın evinde Fenerbahçe'ye mağlup olması Litvanya basınında geniş yer buldu.

Ülkenin en çok gazetelerinden biri olan Lrytas mücadeleyi ''Fenerbahçe engeli çok güçlü olunca Zalgiris ikinci kez kaybetti'' başlığıyla okurlarına duyurdu.

eurobasket.lt sitesi ise karşılaşmayı ''Zalgiris Euroleague'in son finalisti karşısında tahterevalliden indi'' başlığıyla değerlendirirken, ''Augusto Lima'nın pota altında gücüne konuk ekip, dış atışlarıyla yanıt vererek, Zalgiris'i vurdu'' yorumunu yaptı. Aynı haberde ''Gerçekten yürek burkan bir yenilgi. Kaunas Türk basketbol devleri ile başabaş bir mücadele çıkarmasına karşın tecrübeli rakibi önünde önemli hata yapınca Son Sekiz'e daha yaklaşabilme fırsatını kullanamadı'' denildi.

basketnews sitesi ise maçı ''Sarunas Jasikevicius'un öğrencileri, Euroleague'nin son finalisti olan Fenerbahçe'nin üstünlüğünü kabul etmek zorunda kaldılar'' değerlendirmesiyle yorumladı.

Krepsinis basketbol sitesi ise mücadeleyi ''Melih Mahmutoğlu, Zalgiris'in katili oldu'' şeklinde duyurdu. Haberde Türk oyuncunun 12 dakikaya 14 sayı sığdırarak, önceki 10 maçta attığı toplam 24 sayının oldukça üstüne çıkan bir performansıyla Litvanya ekibinin ipini çektiği bildirildi.

15min sitesi ise ''Zalgiris'in zengin Türkler karşısında rüya kurmaya gücü yetmedi'' başlığını tercih etti. .

Haberin Devamı

Litvanya basınından Fenerbahçeli Melihe ilginç yakıştırma
Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!