Lisesililer sokak hayvanları için mama topladılar

Güncelleme Tarihi:

Lisesililer sokak hayvanları için mama topladılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2017 15:51

Lisesililer sokak hayvanları için mama topladılar

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Burhaniye ilçesinde,  öğrenciler tarafından toplanan toplam 250 kilogram kuru mama Burhaniye Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslim edildi.

Burhaniye Anadolu Lisesi 10/A sınıfı öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğretmenleri Selda Eruzunlar koordinasyonunda sokak hayvanları için mama toplama kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında kısa sürede 250 kilogram kuru mama toplandı. Öğrenciler topladıkları mamaları Burhaniye Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Eroğlu ve Proje Danışmanı olan öğretmen Selda Eruzunlar ile Burhaniye Belediyesi Hayvan Barınağı'na getirip, teslim etti.

Barınağı gezip, Belediye Veteriner Hekimi Emrah Güleç'ten buradaki hayvanların bakımı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan da öğrenciler, köpekleri sevdi.

Burhaniye Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Eroğlu, mama toplama kamparnyasıyla sokak hayvanları konusunda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirterek, herkesi can dostlarını ziyaret etmek için barınağa davet etti.

Öğrencilerin barınağı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Partili Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ise "Sokak hayvanlarının da bir car taşıdığının ve aramızda olduklarının bilincine varabilmek için öğrencilerimiz ile bu tür iş birlikleri çok önemli. Burhaniye Anadolu Lisesine duyarlı projelerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Sefer TALAY / BURHANİYE (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!