Liselilerden Mehmetçiğe el örgüsü boyunluk

Güncelleme Tarihi:

Liselilerden Mehmetçiğe el örgüsü boyunluk
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2018 14:24

Liselilerden Mehmetçiğe el örgüsü boyunluk

Haberin Devamı

 

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki 400 öğrenci, Afrin'deki operasyonda mücadele eden güvenlik güçlerine soğuktan korunmaları için boyunluk ördü.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 20 Ocak'ta Suriye'nin Afrin kırsalında başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere ve polis özel harekat görevlilerine vatandaşların desteği hız kesmeden devam ediyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların desteğine katkıda bulundu. İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim öğretim gören yaklaşık 400 öğrenci, 15 engelli öğrenci, öğretmenleri ve okul yönetimi, sınır ötesinde operasyonda görev yapan güvenlik güçlerine moral olması için mektup ve şiir yazdı. Bazı öğrenciler ve veliler güvenlik güçlerine gönderilmesi için soğuktan koruyucu boyunluklar ördü.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, örülen boyunlukları, hediyelik eşyaları, mektupları öğrencilerden teslim aldı. Hediyelik eşyalar 12 Mart Pazartesi günü okul bahçesinde gerçekleştirilecek törenin ardından Afrin'e gönderilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!