Liseli yazardan kitap

Güncelleme Tarihi:

Liseli yazardan kitap
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 13:34

Gaziantep’in Nizip İlçesi’nde, lise öğrencisi Yasemin Büşra Karakuş, kısa öyküler yazarak başladığı çalışmalarını ’Kahve Tohumları’ isimli kitapta topladı.

Haberin Devamı

Okumayı çok seven ve deneme yazıları yazan liseli Yasemin Büşra, çıkardığı ’Kahve Tohumları’ isimli kitabıyla yaşıtlarını okuma ve yazmaya teşvik ediyor. Kitap çalışmasında bir genç kızın çevresinde gelişen olayları anlatan konuyu ele aldığını ve genç kızın daha çok kitap okuma alışkanlığı üzerinde durduğunu anlatan Karakuş, kitapta kendine yeni dünyalar yaratan ve hayaller kuran genç kızın yer aldığını ifade etti.

230 sayfa ve ayrı ayrı bölümlerden oluşan kitabının basımı ile çok mutlu olduğunu anlatan Karakuş, "Çalışmamı derslerimden geri kalan boş zamanlarda hayata geçirdim. Bu çalışma benim aklıma küçüklüğümden buyana devam ettiğim kitap okuma alışkanlığından geldi. Sürekli kitap okurdum ve sonunda okuma alışkanlığının bana vermiş olduğu güçle böyle bir çalışma içerisine girdim. Kitabın hazırlanma sürecinde çevremden, ailemden ve okulumdan büyük destek aldım" diye konuştu.

Haberin Devamı

Liseli yazardan kitap

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!