Liseli tiyatrocular beğeni topladı

Güncelleme Tarihi:

Liseli tiyatrocular beğeni topladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 13:58

Liseli tiyatrocular beğeni topladı

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün düzenlediği 7 gün süren Liselerarası 3'üncü Tiyatro Şenliği kapsamında 8 lisenin hazırladığı 8 oyun sahnelendi.

Liselerarası 3'üncü Tiyatro Şenliği'nin gala ve ödül gecesi, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda öğrencilerin yoğun katılımıyla yapıldı. Okul yöneticileri, davetliler ile öğrencilerin katıldığı gecede konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, "Gençlik Haftası kapsamında  Genç Denizli Kulübü, gençlerimize tiyatroyu sevdirmek ve tiyatroya sahip çıkma anlamında böyle bir etkinlik düzenledi. Sizler de elinizden geldiğince bu alandaki kabiliyetlerinizi sergilediniz. Bizler de bundan çok memnunuz. Hepinizin ellerine ve gönüllerine sağlık" dedi.

Hafta boyunca 8 lisenin hazırladığı oyunlar çeşitli salonlarda sahnelenirken gala gecesinde gruplar da performanslarıyla öne çıkan liseli oyuncular ödüllendirildi. Jüri özel ödülü Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Ebubekir Ağdaş'a, en iyi komedi yardımcı kadın oyuncu ödülü Nalan Kaynak Anadolu Lisesi'nden Havva Kübra Gözlükavak'a, en iyi komedi kadın oyuncu ödülü Denizli Lisesi'nden Raziye Sardoğan'a, en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülü İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi'nden Meftune Kalemoğlu'na, en iyi komedi yardımcı erkek oyuncu ödülü İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi'nden Furkan Karaca'ya, en iyi komedi erkek oyuncu ödülü İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi'nden Bekirhan Topaloğlu'na, en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü Nalan Kaynak Anadolu Lisesi'nden Mehmet Kağan Kurt'a verildi.

En iyi erkek oyuncu ödülünü Nalan Kaynak Anadolu Lisesi'nden Sait Baki Karahan alırken, en iyi kadın oyuncu ödülü Seviye Okulları'ndan Emine Melike Alabaş'ın oldu. Galanın sonunda katılım belgesi verilen öğrenciler gecenin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!