Lisede seks kasedi skandalı

Güncelleme Tarihi:

Lisede seks kasedi skandalı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2007 14:40

Kayseri’de bir meslek lisesinde okuyan 16 yaşındaki İ.Ç., aynı okuldan tasdiknameyle uzaklaştırılan 16 yaşındaki kız arkadaşı E.M. ile girdiği ilişkiyi cep telefonuna kaydetti.

Haberin Devamı

Daha sonra İ.Ç., genç kızı tehdit ederek üç öğrenci arkadaşıyla da ilişkiye girmesini sağladı. Bu görüntüleri CD’lerle çoğaltıp diğer öğrencilere satmak isterken yakalanan dört öğrenciden üçü tutuklanarak, İncesu İlçesi Çocuk Islah ve Tutukevi’ne gönderildi.

Meslek lisesinde okuyan İ.Ç., devamsızlık nedeniyle okuldan tasdiknameyle uzaklaştırılan E.K.’yla, bir evde iki ay önce ilişkiye girdi.

İlişkiyi cep telefonu kamerasıyla kaydeden İ.Ç., kız öğrenciyi tehdit ederek 3 arkadaşıyla daha ilişkiye girmesini sağladı. Daha sonra ilişki görüntülerini CD’lerle çoğaltan 4 arkadaş, diğer öğrencilere satmak istedi.

Olay ortaya çıkınca 4 öğrenci gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube’de ifadeleri alınan öğrenciler İ.Ç., 16 yaşındaki H.Ö.Ş., 14 yaşındaki M.Ş. ve 17 yaşındaki A.D., adliyeye sevk edildi. Zanlılardan M.Ş. savcılıkça serbest bırakılırken, İ.Ç., H.Ö.Ş. ve A.D. tutuklanarak İncesu İlçesi Çocuk Islah ve Tutukevi’ne konuldu.

Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili olarak, "Ne yazık ki böyle bir olay meydana gelmiş. Olay çok üzücü. Adli açıdan yapılan işlemlerin yanı sıra, idari soruşturma da yürütülmektedir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!