Lisede, 'Bilim Fuarı' heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Lisede, Bilim Fuarı heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 15:31

Lisede, 'Bilim Fuarı' heyecanı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP’in İslahiye İlçesinde, Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı heyecanı yaşandı.
Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ilki düzenlenen 4006 TÜBİTAK bilim Fuarı'nın açılışına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özdemir, İlçe Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ayhan Gülşen, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yüksel Şahin, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve Öğrenci velileri katıldı. Yürütücülüğünü Ceylan Adıgüzel'in yaptığı 12 öğretmen ve 45 öğrencinin görev almasıyla sergilenen 20 projenin yer aldığı fuarı gezen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özdemir ve davetliler projeleri inceleyerek bilgi alırken emeği geçenleri tebrik ettiler.
Öğrenciler tarafından fuar içerisinde katılımcıların tansiyonları ölçülerek tansiyon hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı. Okul Müdürü Ahmet Kurt, "Bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı ve bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından birisidir. Fuarımızda Matematik, Rehberlik, Türk Dili ve Edebiyatı, Kimya, Biyoloji, İngilizce, Sağlık Hizmetleri, Tarih, Beden Eğitimi ve Din Kültürü alanlarında danışman öğretmen nezaretinde öğrenci tarafından gerçekleştirilen 20 ayrı proje bugün görücüye çıktı. Fuara katılan ziyaretçilerimize ve ürünlerin oluşmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize tebrik ediyorum" dedi.
​FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!