Lise mezunları için YKS kursu

Güncelleme Tarihi:

Lise mezunları için YKS kursu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2018 14:15

Lise mezunları için YKS kursu

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen Lise Öğretim Kurumlarından Mezun Öğrenciler için açılan tüm dersler adı altında Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2. Dönem kurs kayıtlarına başlanıldığını söyledi.

18 Şubat 2018 gününe kadar kayıtların devam edeceğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi eğitim ve eğitimcinin dostu, destekleyicisi ve yatırımcısıdır. Bunu her fırsatta her yatırım ve hizmette sergilemektedir. Nitekim orta öğretimden mezun öğrencilere yönelik yükseköğretim kurumları  sınavları için 2. dönem kurslar düzenledik. Bu kurslara kayıtlar başlamış olup son başvuru tarihi 18 Şubat 2018 günüdür.” dedi.

Melikgazi Belediyesi’ne ait eğitim merkezinde yer alan sınıflarda 2018 ilkbahar dönemi için derslere yönelik kurslar verileceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, üniversiteye yönelik müfredatta yer alan tüm dersleri kapsayan kurs müfredatı olduğunu sözlerine ekledi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!