Lipoliz’le kusursuz bir vücut

Sorunlu bölgedeki yağ hücrelerini çeviren zarların ve yağların eritilmesi, lipoliz tekniğiyle mümkün...

Haberin Devamı

Bu teknikte, çok ince iğnelerle sorunlu bölgelere zayıflatıcı özelliği olan ilaç karışımı uygulanıyor. Uygulama aynı zamanda kolesterolün de dengede tutulmasına yardımcı oluyor.

Amerika ve Avrupa ülkelerinden sonra Türkiye’de de selülitlerden kurtulmak için lipoliz iğnelerinden yararlanılmaya başlandı. Amerikan mezoterapisi ya da liposuction iğnesi de denilen bu yöntemle 5-10 seansta ameliyatsız ve yan etkisiz yağ doku kaybı gerçekleşiyor. Detayları Dr. Ahmet Karaçam’dan aldık:
Kalıcı, etkili bir uygulama
“Kişilerin sosyal yaşamdan uzak kalmadan selülitlerinden kurtulmasını sağlayan lipoliz tekniğinde amaç, tümüyle pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olmak. Yağ hücrelerini yok etmeye yönelik bu tedavinin yan etkisi olmadığı gibi uygulandığı bölgede kalıcı bir etki bırakıyor. Bölgesel ve kalıcı yağ depolarını yok etmek için uygulanan bu yöntem, zayıflama yöntemi değil. Bilimsel çalışmalarla desteklenen lipoliz, doğru uygulamalarla çok etkili sonuçlar veriyor.”

Haberin Devamı

UYGULAMA SONRASI NELER OLABİLİR

? Uygulama kesinlikle acı vermiyor.
? Mezoterapi iğnesi gibi çok ince uçlu bir iğneyle uygulanıyor.
? Uygulanan bölgelerde ortalama 3-5 gün sürebilen hafif kızarıklık, kaşınma, hassasiyet, ödem, bazen küçük morluklar görülebiliyor.
? Enjeksiyon sonrası, uygulama yapılan bölgelerde ilacın etkisiyle ısı artışı ve ağrı hissi oluşabiliyor. Genelde bu belirtiler 1-3 gün içinde geçiyor.
? Hamileler, şeker hastaları, kalp hastaları, kanser hastaları ve karaciğer hastalığı geçir-
miş olanlarda uygulan-maması gerekiyor.

Çene ve boyun sarkmalarına karşı

New Peptin’in çene sark-
malarını ve boyun kırışıklık-
larını azaltıcı bakım kremi
“Reduchin” aktif içerikleri
sayesinde sarkmış çene görünümünü azaltıyor, cildin elastikiyetini, sıkılığını artırıyor, kırışıklık-
ları azaltarak boyun çizgisinin yeniden yapılandı-rılmasına yardımcı oluyor. İlk belirgin sonuçlar, düzenli kullanımda 6-8 hafta sonra görülüyor.

Gençlik anahtarı

Dr. Jean-Louis Sebagh, “Advanced Anti-Ageing Skin Care” (Yaşlanmaya Karşı İleri Cilt Bakımları) tekniğini lanse etti. Sebagh’ın özel serumu “Serum Repair-Most Magical Skin Perfector” cildin sıkılaştırılması ve gerginleştirilmesi üzerine formüle edilmiş. Nemlendirici hyalüronik asit, peptid kolajeni ile kombine edildiğinden, bu ürün çizgi ve kırışıklıkların oluşumunu önlüyor.

Başarılı...

Haberin Devamı

Kim demiş, “Sezonun yeni trendi kalın ve düz formlu kaşlar kimseye yakışmaz” diye! Bakınız Özge Ulusoy’a... Son derece iddialı bu kaş modelini sıkıca geriye topladığı saçları, koyu “smokey” göz makyajıyla nasıl güzel vurgulamış ve kendine yakıştırmış. Ayrıca belirgin göz makyajını naturel tonlardaki rujuyla gayet güzel dengelemiş, abartıya kaçmamış...

Gençlerin heyecanını yansıtan bir parfüm

Tommy Hilfiger, 25 yıldan beri gençlerin dikkatini üzerinde tutmayı ve onları şaşırtmayı başarıyor. Ve bugün yepyeni bir kitle üzerinde “Loud”un etkisi hakim.

Müzik, kıtaları aşarak, her kültüre hitap ederek, gençleri ortak bir dilde buluşturuyor.
Gençler medya ve teknoloji ile iletişim kurmayı seviyorlar ve dünyayı farklı yollarla keşfediyorlar. “Loud” da gençler tarafından tasarlanan ve gençlerin sesi olup onları yansıtan bir parfüm.
Grammy müzik ödüllerine aday gösterilen başarılı İngiliz Ting Tings grubu, dünya çapında “Loud”un sesi ve ruhu oldu.  Grup solistleri Katie White ve Jules De Martino, parfüme özel olarak “We’re Not The Same” parçasını besteledi. “Loud”u fikirleriyle şekillendirdiler, aynı zamanda pazarlama kampanyasının sesi ve yüzü oldular.
Parfümün kalbindeki yumuşak his, liçi meyvesi ve gülün uyumuyla başınızı döndürüyor. Ardından gelen paçuli sizi etkiliyor.  Gecenin sessizliğini bozan duygulu bir aşk şarkısı kadar derin bu parfüm, akustik bir soloya benzeyen tazeliğiyle sizi tam kalbinizden vuruyor.

Katılın, kazanın

Haberin Devamı

“Loud’un lansman kampanyasına destek veren ünlü İngiliz müzik grubunun adı nedir?” Sorusunun cevabı ile birlikte www.tekinacar.com.tr adresine ad, soyad, adres vs. bırakan her 50. kişiye T.Hilfiger Loud edt. 40 ml hediye verilecek. Bu uygulama web sitesinde 29-31 Ekim tarihleri arasında aktif olacak. Hediyelerimiz 10 adet ile sınırlı.

Basit güzellik tüyoları

İstanbul’a gelen Finli güzellik antrenörü Marja Putkisto, günde sadece birkaç saatte uygula-nabilecek birkaç basit tüyoyu Türk kadınlarıyla paylaştı.

1. Yüz jimnastiği egzersizlerini her gün uygulayarak yüz kaslarınızı güçlendirin ve rahatlatın.
2. Her gün soğuk suyla yüzünüzü yıkayın. Soğuk su, cildinize daha canlı bir görünüm kazandıracaktır.
3.Doğru duruş pozisyonunu almaya dikkat edin. Çünkü duruş bozukluğu zaman içinde vücudunuza yerleşir ve kasların kısalmasına neden olur.
4. Sigara içmek cilde en büyük zararı verdiği için sigara içmeyi azaltın.
5. Ellerinizi mümkün olduğunca deniz tuzuyla yıkayın. Böylece ölü hücreler atılır ve yeni hücreler de deniz suyunun içerisindeki minerallerle beslenir.
6. Yaşınıza uygun ürünler kullanmayı tercih edin. Yaş grubunuza uygun ürünleri düzenli ve sürekli olarak kullandığınızda, cildiniz çok daha sağlıklı ve genç bir görünüme sahip olacaktır.
7. Cildinize dışarıdan gösterdiğiniz özeni içeriden de gösterin. Beslenmenize dikkat edin.
8. Eğer kullandığınız ürünlerde UV ışınlarına karşı koruyucu özellik yoksa, güneşten mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın çünkü güneş cildinizin erken kırışmasına neden olur.

Haberin Devamı

ÖZEL KAŞIK METODUYLA GENÇ BİR CİLT

? İki adet buz gibi soğuk kaşığı alıp bütün yüzünüz ve boynunuzda gezdirin.
? Kaşıkların çukur kısmını gözlerinizin iç kısımlarına koyup birkaç dakika öyle kalıp rahatlayın.
? Sonra yanaklarınıza yerleştirin. Şimdi de nazikçe gözlerinizin altına...
? Tekrar yanaklara koyun ve birkaç kez hafifçe vurun, kaşığı hafifçe vurmaya devam ederek yüzünüzün dış kısmına doğru ilerletin.
? Ardından şakaklarınıza götürün, oradan çene ve ağzınızın çevresine, sonra da çenenizin altına...
? Son olarak boynunuzun çevresine uygulayın ve o serinliğin tadını çıkarın.

Yazarın Tüm Yazıları