Linet’e sevgilisinden 400 bin Euro’luk doğum günü hediyesi!

Güncelleme Tarihi:

Linet’e sevgilisinden 400 bin Euro’luk doğum günü hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 15:17

Ünlü şarkıcı Linet, Fransız sevgilisi ve yakın dostlarıyla Nişantaşı’nda bir otelde 41. yaşını kutladı. Fransız sevgilisinin Linet’e 400 Bin euro’luk hediye verdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Güçlü yorumu ve verdiği kiloları ile magazin gündeminde sıklıkla adından söz ettiren Linet, dostları ve Fransız sevgilisi ile birlikte Nişantaşı’nda bir otelde 41. yaşını kutladı. “41 kere maşallah olsun hepimize” diyerek pastasını üfleyen Linet, sevgilisinden 400 bin euro’luk bir hediye aldı. İşte detaylar…

Son dönemde şarkılarından çok verdiği kilolar ile kavuştuğu fit görünümüyle magazin gündeminde adından söz ettiren Linet, Nişantaşı’nda bir otelde doğum gününü kutladı. Dostları ve Fransız sevgilisi Linet’i bu mutlu gününde yalnız bırakmazken, Fransız sevgilisinin pahalı hediyesi Linet’i şaşırttı.

Linete sevgilisinden 400 bin Euroluk araba

Haberin Devamı

400 Bin Euro’luk Spor Otomobil Hediye Etti!

Ünlü şarkıcı “41 kere maşallah olsun hepimize” diyerek doğum günü pastasının mumlarını üflerken, tuttuğu dileği magazin muhabirleri ile paylaştı. Linet, “Bu yıl artık mutluluk dolu çoluk çocuğa karışacağım bol başarı dolu bir yıl diledim.” dedi.

Fransız sevgilisinin kendisine 400 bin avro değerinde spor bir otomobil hediye ettiğini ifade eden Linet, “Aslında bu hediye için doğum günü hediyesi de demek çok doğru olmaz. Bu sadece doğum günü hediyesi değil. Aynı zamanda bizim düğün arabamız olacak.” açıklamasını yaptı.

Nazar değmemesi için düğün tarihi hakkında bilgi vermek istemeyen ünlü şarkıcıyı, bu mutlu günün da sanatçı dostları yalnız bırakmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!