Limonata filmi oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışında ilk kez

Güncelleme Tarihi:

Limonata filmi oyuncuları kimler Kanal D yayın akışında ilk kez
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2017 17:10

Türkiye- Makedonya ortak yapımı Limonata filmi Tv’de ilk kez Kanal D ekranlarında! Oyuncu Ali Atay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Limonata babasın son arzusunu yerine getirmeye çalışan Sakip’in yaşadıklarını anlatıyor. Dram ve komedi sahnelerinin iç içe olduğu filmin oyuncu kadrosu ise dikkat çekiyor. İşte Limonata filmi oyuncuları ve filmin ana hatları!

Haberin Devamı

Kanal D sinema kuşağında bugün Limonata filmi var. Sinema ve televizyon dünyasının sevilen isimlerini kadroda toplayan Limonata oyuncularıyla olduğu kadar konusuyla da dikkat çekiyor. İşte Kanal D yayın akışıyla ilk kez Tv izleyicileriyle buluşacak olan Limonata’nın oyuncuları!

Serkan Keskin kimdir?

Serkan Keskin, 1977 yılında doğdu.1997 yılında ünlü tiyatro yönetmeni Işıl Kasapoğlu’nun genel sanat yönetmenliğinde kurulan İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesinde açılan tiyatro kursunda başladı. Kurs eğitiminin yanı sıra 1998-2001 yılları arasında İzmit Şehir Tiyatrosu’nun oyunlarında irili ufaklı roller aldı. İzmit Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk yaptığı sırada, tiyatro eğitimini geliştirmek için İstanbul’a yerleşti.

Serkan Keskin, 1999-2002 yılları arasında yine Işıl Kasapoğlu’nun bölüm başkanı olduğu Akademi İstanbul tiyatro okulunda eğitimi aldı. Tiyatro eğitimini tamamladıktan sonra 2002 yılında kurulan Semaver Kumpanya’ya katıldı. Uzun yıllar bu grupta oyuncu ve yönetmen olarak çalıştı. Serkan Keskin, oyunculuk hayatı boyunca, sinemada Yavuz Turgul, Zeki Ökten, Reha Erdem, Zeki Demirkubuz ve Onur Ünlü gibi yönetmenlerin filmlerinde oynadı.
Tiyatroda ise, William Shakespeare, Moliere, Bertolt Brecht, Max Frisch ve Abel Gonzales Melogibi dünya tiyatro edebiyatının ve Orhan Kemal, Turgut Özakman, Sait Faik, Güngör Dilmen gibi yazarların eserlerinde rol aldı. Serkan Keskin, 2011 yılnda, TRT’de tarafından yayınlanan, Leyla ile Mecnun dizisindeki “İsmail Abi” karakteri ile daha geniş kesimlerce tanındı. Serkan Keskin, 2013 Mart ayında Leyla ile Mecnun dizisi ekibiyle birlikte kurulan Leyla The Band müzik grubunda bas gitarda yer aldı.

Ertan Saban kimdir?

Ünlü oyuncu Ertan Saban, 4 Aralık 1977 tarihinde, Makedonya’da dünyaya geldi. Saban, uzun yıllar kardeşi Erman Saban ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. Daha sonra Türkiye’ye gelerek oyunculuğa başladı. Saban, Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat adlı dizilerde ve Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları adlı sinema filmlerinde rol aldı.

En son Ali Atay'la beraber “Mutlu Ol Yeter” adlı dizide rol almaktaydı. Sanatçı şu anda “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde “Gölge” karakterini canlandırmaktadır.
Ünlü oyuncu Ertan Saban, 2008 yılında, “Başka Semtin Çocukları” filmiyle, 4. Kaunos Altın Aslan Film Festivalinde “En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü” almıştır.

Funda Eryiğit kimdir?

Funda Eryiğit, 1984 yılında Hollanda’da doğdu. Aslen Samsun Bafra’lıdır.Kadir Has Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi uluslararası ilişkiler bölümüne girdi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu.
İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun 2012-2013 sezonunda sahnelediği Sessizlik adlı oyundaki performansıyla 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödüllerinde müzikal/komedi dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.

Haberin Devamı

LİMONATA KONUSU

Makedonya'da yaşayan Suat eski bir tır şoförüdür ve ölümcül bir hastalık nedeniyle yatağa düşer. Oğlu Sakip'i yanına çağırır ve ölmeden önceki tek arzusunu açıklar. Suat, seneler önce İstanbul'da imam nikahı kıyarak bir kadınla evlenmiştir ve bu evlilikten bir çocuğu olmuştur. Ancak Suat, bebekken terk ettiği bu çocuğu hiç görememiştir. Ölmeden önce tek dileği, Selim adındaki ikinci çocuğunu bulup ondan helallik istemektir. Buna göre oğlu Sakip'ten İstanbul'a gidip kardeşini bulmasını ister. Sakip, babasının emektar arabasına atlayıp elinde yalnızca kardeşinin adı ve eski bir adresle İstanbul yollarına düşer.

BAKMADAN GEÇME!