Limak Uludağ Elektrik, Ulusal Kalite Hareketi (EfQm) iyi niyet bildirgesini imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Limak Uludağ Elektrik, Ulusal Kalite Hareketi (EfQm) iyi niyet bildirgesini imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 10:02

Limak Uludağ Elektrik, Ulusal Kalite Hareketi (EfQm) iyi niyet bildirgesini imzaladı

Haberin Devamı

BURSA (DHA)-LİMAK Uludağ Elektrik, mükemmellik yolunda ilk adımı atarak, Ulusal Kalite Hareketi  (Efqm) başlamak için İyi Niyet Bildirgesi'ni imzaladı.
Limak Uludağ Elektrik Genel Merkezi'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, sürdürülebilir bir büyüme için oluşturdukları stratejik planları hayata geçirdiklerini belirterek, amaçlarının yapacakları yatırımlarla küresel bir enerji şirketi olmak olduğunu söyledi. 
Enerji sektörünün öncü ve örnek enerji ticareti ekibine sahip olduklarını anlatan Aytac “Yenilikçi yapımız ve hızlı karar alma kabiliyetimiz, sektörde en çok tercih edilen enerji grubu olmamızı sağlıyor. Stratejik iş planlarımız, geliştirdiğimiz farklı ürünler ve hizmetler sayesinde sektörün öncüleri arasında yer alıyoruz. Türkiye'de enerji sektörünün öncü firmasıyız. Bulgaristan'da kurmuş olduğumuz Limak Energy Europe şirketimiz sayesinde, bu çalışmalarımızı Avrupa'ya taşıyarak, Türkiye ve Balkanlarda etkin bir yer edindik. Yine Türkiye'deki tecrübemizi kullanarak Kosova'da da yatırımlarımız sürmektedir. Yapacağımız yeni yatırımlar ile Avrupa'daki konumumuzu daha da güçlendirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.
Sürdürülebilir mükemmelliğe vurgu yapan Aytac; sözlerini şu şekilde devam etti:
“Mutlu çalışan ortamı sağlayarak iş verimliliğini arttırmak ve müşterilerimize nitelikli hizmet sunmak bizim için vazgeçilmez unsurlardan biridir.  İmzaladığımız 'İyi Niyet Bildirgesi' ile Tüm çalışanlarımızla birlikte mükemmelliğin temel kavramlarını benimseme ve yaşama geçirme konusundaki kararlılıkla ilerleyeceğiz. Amacımız sürdürülebilir büyüme ve EFQM Mükemmellik Modeli bu anlamda bizler için bir gelişim aracı olacak. Toplam kalite ve mükemmellik kavramlarının hayata geçirilmesi açısından bir eğitim ve dönüşüm programı olan UKH; kurumların ortak sorumluluk çerçevesindeki hareketi, Ulusal Kalite Hareketi'nin temelinde yatan düşünce ve yaşam kalitesi, etkileri itibariyle; yaşam kalitesinin sürekli zenginleştirilmesi, yükseltilmesi ve yenilenmesini içeriyor."
Kal Der Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay ise, Ulusal Kalite Hareketi ile Toplam Kalite Yönetimi ve Mükemmellik anlayışının Türkiye'de bir yaşam biçimi ve yönetim aracı olarak yaygınlaşabilmesi için çalıştıklarını söyledi.  
Düzenlenen törene, Limak Uludağ Elektrikİnsan Kaynakları Müdürü Hamza Ekin, Kal DerGenel Sekreteri Aykan Kurkur, KalDer Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı Sadettin Çiçek, Limak Uludağ Elektrik Kurumsal İletişim Uzmanı Bahar Erkan, Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanı Sinem Öztosun, Kal Der Mükemmellik Ödülü ve Uzmanlık Grupları Yöneticisi Ebru Yalçın Gürük, Kal DerSempoazyum ve Üyelik Yöneticisi Arzu Özel  katıldı. 

 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!