Ligin flaş ekipi Sivasspor kupaya veda etti

Güncelleme Tarihi:

Ligin flaş ekipi Sivasspor kupaya veda etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2007 10:57

Turkcell Süper Lig'in flaş ekiplerinden Sivasspor'un, Alanyaspor'a yenilerek Fortis Türkiye Kupası'na veda etmesi camiada hayal kırıklığı yarattı.

Haberin Devamı

Geçen sezon Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında Alanyaspor'u 3-0 yenerek gruplara kalmayı başaran Sivasspor, bu kez aynı başarıyı gösteremeyerek kupaya veda etti.

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla ligin zirvesine adını yazdıran Sivasspor, kupanın 2. kademesinde deplasmanda karşılaştığı TFF 2. Lig 2. Grup takımlarından Alanyaspor'a 1-0 mağlup olarak kupada yoluna devam edemedi.

Ligdeki başarı grafiğini kupaya da yansıtması beklenen kırmızı-beyazlı ekibin, kupaya veda etmesi Sivasspor camiasında hayal kırıklığı yarattı.

GENÇ OYUNCULAR FORMA GİYDİ

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, ligdeki maçlarda sahaya sürdüğü ideal 11'inden biraz daha farklı bir kadro ile Alanyaspor karşısına çıktı.

Aytaç, Sezer gibi genç oyuncuların yanı sıra yeni yabancı transferler Bernard Okorowanta ve Kanfory Sylla'ya da ilk 11'de şans veren Uygun, bu oyuncularla birlikte Alanyaspor karşısında Michael Petkoviç, Abdurrahman, Hayrettin, Murat, İlhan, İvan Cvetkov ve Pini Felix Balili'yi de sahaya sürdü.

Haberin Devamı

Alanyaspor karşısında Mehmet Yıldız, Muhammed Ali, Sedat, Mamadou Diallo, Yasir, Devran gibi as oyuncularından yoksun bir kadro ile mücadele eden Sivasspor, maçın 22. dakikasında genç oyuncu Aytaç'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 yenik duruma düştü.
İkinci yarıda Gurbanov ve Gökhan'ı da sahaya süren Sivasspor'un beraberliği sağlamak için yaptığı ataklar sonuç getirmeyince, kırmızı-beyazlı ekip maçtan 1-0 mağlup ayrılarak kupaya veda etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!