Ligde bugün üç maç var

Güncelleme Tarihi:

Ligde bugün üç maç var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş-Kocaeli

Lider F.Bahçe'nin en yakın takipçisi Beşiktaş, ligin güçlü ekiplerinden Kocaelispor'u ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta Bursaspor'a yenilerek zirve yarışında yara alan siyah beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önündeki zorlu maçtan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

İnönü Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi Erol Ersoy, Münir Takpak ve Arif Keserci hakem üçlüsü yönetecek. Beşiktaş'ta sakat olan Rahim ve Amokachi yok. Yeni transfer Ali Eren ilk kez forma giyecek. Kocaeli'de ise Toprak sakat, Orhan ve Osman cezalı.

Muhtemel kadrolar

BEŞİKTAŞ:

Fevzi- Recep, Ali Eren, Alpay- Erkan, Yankov, Mehmet, Tayfur, Serdar- Ertuğrul, Oktay

KOCAELİSPOR:

Stingaciu- Mert, Mirkoviç, Turan- Soner, Evren, Moshoeu, Zeki, Nuri- Mustafa (Erhan), Dobrowski

Trabzon-Kayseri

Zirve yarışından kopmama mücadelesi veren Trabzonspor, son iki haftayı yenilgiyle kapayan Kayserispor'u konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta G.Saray'ı elinden kaçıran bordo mavililer, Kayseri'yi yenerek yoluna devam etmek istiyor. Konuk ekibin hedefi ise 1 puan.

Ali Uluyol'un yöneteceği karşılaşma Trabzon Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve CINE 5'ten naklen yayınlanacak. Trabzon'da Metin Aktaş, Vugrineç ve Misse Misse sakat, Abdullah ise cezalı. Kayserispor'a ise sakat olan Strizu ile cezalı Uğur forma giyemeyecek.

Muhtemel kadrolar

TRABZONSPOR:

Nihat- Okan, Ogün, Rada, Orhan- Ünal, Hüseyin, Camarauli, Hami- Hasan, Selahattin

KAYSERİSPOR:

Bahattin- İsmail, Hasan Hüseyin, İlhan- Serkan, Cengizhan, Hakkı, Levent, Ümit- Erol, Arif.

Şekerspor-Bursaspor

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Şekerspor ile zirveyi zorlayan Bursaspor'un mücadelesi Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Osman Avcı yönetecek. Şekerspor'da Çetin sakat. Bursa'da ise sakat olan Murat ile milli maç nedeniyle ülkesine giden Pollen oynamayacak.

ŞEKERSPOR: Simeunoviç- Engin Sayan, Yvos, Engin Hoşsoy- Hakan Kurt, Hayri, Mehmet, Soner, Ertuğrul- Tanser, Hakan Keleş.

BURSASPOR: Gançev- Mesut, Selim, Adnan- Ömer, Kishishev, Vidolov, Deniz, Şaban- Tunahan, Baliç

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!