Liderler Antalya’dan Memnun

Güncelleme Tarihi:

Liderler Antalya’dan Memnun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2015 12:08

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU, ABD BAŞKANI BARACK OBAMA İLE BİR ARAYA GELDİ

Antalya’da düzenlenen G20 zirvesine katılan dünya liderleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel ve milletvekilleri ile bir araya geldi.
Antalya’da düzenlenen G20 liderler zirvesi devam ediyor. Dünyanın en gelişmiş 20 ülkesinin devlet ve hükümet başkanlarının katıldığı zirvedeki liderler, organizasyonun başarısı ve Antalya’da olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın ve Atay Uslu, zirveyi takip edenler arasındaydı.
Toplantı aralarında AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti Antalya Milletvekilleri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama, Rusya Lideri Vladimir Putin ve Almanya Şansölyesi Angela Merkel ve diğer liderlerle, sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!