Liderin 'hırçın' futbolcuları

Güncelleme Tarihi:

Liderin hırçın futbolcuları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2007 14:48

Lider Sivasspor'da ilk yarıdaki 17 maçta forma giyen 19 futbolcudan 3'ü hem kırmızı, hem sarı kartla cezalandırılırken, 14'ü sarı kart gördü, 2'si ise hiç kart görmedi.

Haberin Devamı

Ligin ilk yarısını Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi güçlü takımların önünde lider tamamlamayı başaran Sivasspor'da, ilk yarıdaki 17 maçta, 19 futbolcu forma giydi.

Kırmızı-beyazlı futbolculardan 3'ü hem kırmızı, hem de sarı kartla cezalandırılırken, 14'ü sarı kart gördü, 2'si ise hiç kart görmedi.
Sivasspor'da Sedat Bayrak, Pini Felix Balili ve Devran Ayhan 1'er kez kırmızı kartla cezalandırıldı. Savunma oyuncusu Sedat Bayrak Gaziantepspor, golcü Pini Felix Balili Beşiktaş, orta saha oyuncusu Devran Ayhan ise Gençlerbirliği maçında gördükleri kırmızı kartla takımlarını 10 kişi bıraktı. Bu oyunculardan Devran 4, Sedat 3, Balili ise 2 kez sarı gördü.

Savunma oyuncusu Hayrettin Yerlikaya 7 lig maçında sarı kartla cezalandırılırken, Kanfory Sylla ve Abdurrahman Dereli 4'er kez, Ilgar Gurbanov ve Yasir Elmacı 3'er kez, Muhammed Ali Kurtuluş, Mehmet Yıldız, İlhan Ummak, Musa Aydın, Michael Petkoviç ve Akın Vardar 2'şer kez, Mamadou Diallo, Murat Sözgelmez ve İvan Petrov Cvetkov ise 1'er kez sarı kart gördü.

Haberin Devamı

Diğer oyunculara oranla maçlarda daha az şans bulan genç oyuncular Aytaç Ak ve Sezer Badur ise ilk yarıdaki karşılaşmalarda Sivasspor'da hiç kart görmeyen isimler olarak kayıtlara geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!