Lider Termalspor, Yozgat Bozokspor'u ikinci yarıda yendi: 31-30

Güncelleme Tarihi:

Lider Termalspor, Yozgat Bozoksporu ikinci yarıda yendi: 31-30
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 11:43

Lider Termalspor, Yozgat Bozokspor'u ikinci yarıda yendi: 31-30

Haberin Devamı

 
ERZURUM, (DHA)- Türkiye Hentbol Birinci Ligde Termalspor, kendi saha ve seyircvisi önünde ağırladığı Yozgat Bozokspor'u 31-30 mağlup ederek, liderliğini sürdürdü.
AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar ve belediye meclis üyeleri ile taraftarın izlediği maçın ilk yarısı konuk ekibin 17-14 üstünlüğüyle tamamlandı. Yuru Babenkov attığı 13 golle maça damga vururken, Edward Zakharov 6, Sergii Rumiantsev'in 4 gol kaydettiği maç Termalspor, 31-30 kazanmayı bildi. 
Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, zorlu bir maçtan daha galibiyetle ayrılarak, normal sezonun son haftasına lider girdiklerini belirtti. Sezonun en zorlu maçlarından birini oynadıklarına işaret eden Erzurumluoğlu, ligin son maçını deplasmanda Serik Belediyespor ile oynayacaklarını bildirdi. Erzurumluoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı:
"Oyuncularım özellikle ilk yarıya tutuk başladılar. Konuk ekibin de oldukça iyi konsantre olduğu bir maç oynadık ve ilk yarıyı 17-14 yenik kapattık. İkinci yarıda toparlanan oyuncularım, iyi bir performans ortaya koyarak maçtan galip ayrılmasın bildiler. Bizim için önemli olan iki puandı ve bunu kazanarak, ligde son haftaya liderle girdik. Artık önümüzde sadece bir maç kaldı. Hedefimiz önce ligi lider olarak tamamlamak, ardından play off'tan da alnımızın akıyla çıkarak süper lig hedefine ulaşmak."
Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, süper lig hedefine emin adımlarla yürüdüklerinin bildirdi. Sezona süper lig hedefiyle başladıklarına vurgu yapan Gülakar, “Ligi lider tamamladığımızda play off yarı final müsabakalarına büyük avantajla çıkacağız. Hedefimiz play off'tan da alnımızın akıyla çıkarak, çok arzuladığımız süper lige ulaşmak. İnşallah önümüzdeki sezon Termalspor olarak Erzurum'u ve Aziziye'yi süper ligde temsil edeceğiz" diye konuştu.
 
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!