Lider ikinci yarı hazırlıklarına başladı

Güncelleme Tarihi:

Lider ikinci yarı hazırlıklarına başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 11:42

Lider ikinci yarı hazırlıklarına başladı

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta lider Serik Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına başladı.
BAL 7'nci Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına Kadriye Mahallesi'ndeki tesislerinde başladı. Yapılan duanın ardından kurban kesilen törene Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık da katıldı.
Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "'O sene bu sene' diyerek çıktığımız yolda, en yakın rakibimize 11 puan fark atarak, ilk devreyi 37 puanla kapattık. Emeğimizin ve çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz diye düşünüyorum. Hedefimiz 3'üncü Lige yükselmek. Takımımıza güveniyor ve sonuna kadar desteğimizi de esirgemiyoruz" dedi.
Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve Serik Belediyespor Kulübü Başkan ve yönetimiyle futbolcuların katıldığı program idmanla sona erdi. İdmana yeni transfer görüşmesi yapılan Mut İdman Yurdu Belediyespor'dan Umut Akpınar, Eskişehir Kurtuluşspor'dan Arif Yılmaz, Edirnespor'dan Harun Akyel ve Cizrespor'dan Turan Ekici de katıldı. Sabah yapılan idmanda ayağı kırılan Taner Çekiç programa koltuk değnekleriyle geldi. Çekiç'in 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
Törenin ardından Serik Belediyespor, Belek turizm merkezindeki bir otelde kampa girdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!