LG V20 işte böyle olacak!

Güncelleme Tarihi:

LG V20 işte böyle olacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 07:34

LG V20, bu senenin en heyecan verici telefonlarından biri olacak gibi görünüyor. Telefondan gelen şimdiye kadarki en net görüntüler ise heyecanınızı güçlendirebilir.

Haberin Devamı

Sızan görüntü daha önceki sızıntılardakine benzer bir telefon gösterse de, ön yüzdeki kamera sayısının birden beklendiği gibi ikiye çıktığı fark ediliyor. LG V10 çift ön kamerayla geldiğinden LG V20'nin geriye doğru adım atması pek beklenmiyordu. LG V10'un diğer önemli özelliği olan ikinci ekran, LG V20'de de var. İkinci ekranı asıl ekranın üzerinde görüyoruz.

Telefonun arkasında yer alan yine çift lensli kamera, çift LED ile geliyor. Lazerli odaklanma sistemiyle birlikte arka kamera, bir normal, bir geniş açılı kamerayla gelen LG G5'i hatırlatıyor. LG G5, kameralardan birini tercih etmenize izin veriyordu; yeni telefondaki kameraların bu şekilde çalışıp çalışmadığını şimdilik bilmiyoruz.

Çizimlerde görünen diğer işlevler arasında arka yüzde bulunan parmak izi tarayıcısı, sağ kenardaki düğme var. LG G5'teki modül çıkartma düğmesine benzeyen bu düğme, V20'nin modül desteğiyle geleceğini söylüyor olabilir. Bu iki işlevi daha önceki sızıntılarda da gördüğümüzü söyleyelim.

Haberin Devamı

Sızıntı V20'nin teknik özelliklerinden bahsetmiyor, ancak telefonun 5,7 inç QHD ekran, 20MP veya 21MP arka kamera, 8MP ön kamera, 4.000mAh pil, Snapdragon 820 işlemci, 3GB veya 4GB RAM ile gelebileceğini daha önce duymuştuk.

chip.com.tr'nin haberine göre LG V20'nin ses alanında hiç geri kalmayacağı, B&O'nun ses teknolojileri ve özel B&O Play kulaklıklarıyla geleceği ortaya çıktı. B&O PLAY başkanı Henrik Taudorf Lorensen, yaptığı bir açıklamada şöyle konuştu:

"LG V serisi yeni akıllı telefon sayesinde kullanıcılar, daha önce duymadıkları kadar üst kalitede ses deneyimi elde edecekler."

LG V20'nin 6 Eylül'de tanıtılması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!