ORTA ZORLUKTA

Ton balıklı ekmek dilimleri tarifi

Ton balıklı ekmek dilimleri tarifi

Omega-3 kaynağı bu atıştırmalıkta sağlık ve lezzet bir arada

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk

Malzemeler

  • 4 dilim tam buğday ekmeği
  • 1 kutu ton balığı
  • 1 adet taze soğan
  • 1 kaşık mayonez
  • 4-5 dal maydanoz
  • 1 diş ezilmiş sarımsak
  • ½ çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pulbiber

Hazırlanışı

Geniş bir kaseye ton balığını alın. İçine doğranmış taze soğan, maydanoz, mayonez, ezilmiş sarımsak, tuz ve baharatları ekleyin. Eklediğiniz bu malzemeleri karıştırın. Tam buğday ekmeğini teflon tavada ya da ekmek kızartma makinesinde kızartın. Kızaran ekmekleri tabağa alın ve üzerine hazırladığınız harçtan sürün. Domates dilimleriyle servis edin.



ton balıklı ekmekler ton balığı yemek tarifleri tarif

Lezizz Öneriler