KOLAY 06 Ağustos 2018

Tavuk ızgara tarifi

Tavuk ızgara tarifi

Haşladığınız sebzelerin suyuna çay kaşığının ucuyla karbonat atarsanız, renklerini korurlar.

  • Izgarada
  • 2 Kişilik
  • 30 dk

Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğsü
  • 1 çay kaşığı tereyaı
  • 3 parça karnabahar
  • 4 adet çalı fasulye
  • 4 dal brokoli
  • 1 adet közlenmiş kırmızı biber
  • 1 adet salatalık
  • Kırmızı biber
  • Kekik
  • Tuz

Hazırlanışı

Tavukları inceltin. Üzerine kırmızı biber, kekik ve tuz atın. Izgarada pişirin.

Karnabahar, fasulye ve brokolileri haşlayın. Tabağa aldığınız tavuğu, haşladığınız sebzeler, közlenmiş kırmızı biber ve salatalıkla süsleyin.



et yemek tarifleri pratik yemek tarifleri

Size Önerilerimiz