GeriZeytinyağlı Tarifleri Sıcak ot tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sıcak ot tarifi

Sıcak ot tarifi

Zeytinyağlılar ve Ege otları denince aklımıza genelde yazın yenen soğuk yemekler geliyor ama sıcak ot yemekleri de aynı derecede nefis olabiliyor. Bunun en iyi örneklerinden biri ıspanak ve pazıyı buluşturan bu tarif.

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 1 demet pazı
  • 1 demet ıspanak
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Sıcak ot tarifi Nasıl yapılır?

Ispanakları incecik doğrayıp, bir tencerede kavurun. Pazıyı iyice yıkadıktan sonra haşlayın.

Daha sonra kavrulmuş ve haşlanmış otları bir servis tabağında buluşturup üzerine zeytinyağı dökerek servis edin.