GeriAtıştırmalık Tarifleri Portakal jöle dilimleri tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Portakal jöle dilimleri tarifi

Portakal jöle dilimleri tarifi

Partilerdeki vazgeçilmez hafif atıştırmalıklardan biri de bu hazırlaması çok kolay olan jöle dilimleri. İşte portakal jöle dilimleri tarifi…

  • Çiğ
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 3 adet portakal
  • 1 paket portakal veya limon jölesi.

Portakal jöle dilimleri tarifi Nasıl yapılır?

Portakalları ikiye kesin ve içlerini temizleyerek kase gibi hazırlayın.

Jöleyi pakette yazandan daha az su ile hazırlayın. Portakal kaplarını tabaklara oturtun ve içlerine jöle doldurun. Ardından bunları buzluğa koyun.

Jöle sertleşince bir bıçak yardımıyla portakalları dilimleyin. Servis yapana dek buzdolabında muhafaza edin.