GeriAtıştırmalık Tarifleri Pastırmalı kanepe tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pastırmalı kanepe tarifi

Pastırmalı kanepe tarifi

Vazgeçilmez et ürünleri arasında olan pastırma, kanepeleriniz için de farklı ve lezzetli bir seçenek. Üzerine eklediğiniz kaşar ve turşu ile özel misafirlerinize benzersiz bir keyif yaşatabilirsiniz. Hardal da yanına çok yakışıyor...

  • Çiğ
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • Kare ya da üçgen kesilmiş tost ekmeği
  • Pastırma
  • Marul
  • Krem peynir ya da labne
  • Kaşar peyniri
  • Salatalık turşusu

Pastırmalı kanepe tarifi Nasıl yapılır?

Ekmeklerin üzerine peyniri sürün ve marul dilimlerini yerleştirin.

Üzerine ekmek boyutunda kestiğiniz pastırmaları koyun.

Küp küp kestiğiniz kaşarları ve salatalık turşularını da ekmeğin üzerine koyup kürdanla sabitleyin.

Tüm malzemeleri uzun kebap şişlerine yerleştirip farklı bir sunum da elde edebilirsiniz.