KOLAY

Kabak cipsi tarifi

Kabak cipsi tarifi

Fırında pişirebileceğiniz yağsız ama çıtır çıtır bir lezzet.

  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk

Malzemeler

  • 4 adet kabak
  • 2 yemek kaşığı toz parmesan peyniri
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı deniz tuzu
  • Toz kırmızı biber

Hazırlanışı

Kabakları temizleyip çok ince halkalar şeklinde dilimleyin. Bir kapta parmesan peyniri ve sıvı yağı, deniz tuzu ve toz kırmızı biber ile iyice harmanlayın.

Yağlı kağıt üzerinde birbirlerine değmeyecek şekilde tepsilere dizin. 200 derecede 20 dakika pişirin.


atıştırmalık tarifleri sebze yemeği tarifleri kabaklı tarifler