GeriAtıştırmalık Tarifleri Kabak cipsi tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kabak cipsi tarifi

Kabak cipsi tarifi

Fırında pişirebileceğiniz yağsız ama çıtır çıtır bir lezzet.

  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 4 adet kabak
  • 2 yemek kaşığı toz parmesan peyniri
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı deniz tuzu
  • Toz kırmızı biber

Kabak cipsi tarifi Nasıl yapılır?

Kabakları temizleyip çok ince halkalar şeklinde dilimleyin. Bir kapta parmesan peyniri ve sıvı yağı, deniz tuzu ve toz kırmızı biber ile iyice harmanlayın.

Yağlı kağıt üzerinde birbirlerine değmeyecek şekilde tepsilere dizin. 200 derecede 20 dakika pişirin.