GeriAtıştırmalık Tarifleri Kabak cipsi tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kabak cipsi tarifi

Kabak cipsi tarifi

Yoğurtla da tüketebileceğiniz enfes bir tarif!

  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 1 adet orta boy kabak
  • 1 yemek kaşığı toz parmesan
  • ½ çay bardağı yağsız süt
  • Yağlı kağıt
  • İsteğe bağlı olarak seçilecek baharatlar

Kabak cipsi tarifi Nasıl yapılır?

Bir kasede istediğiniz baharatları ve toz parmesanı harmanlayın. Kabakları ince ince dilimleyin. Hazırladığınız dilimleri önce yağsız süte ardından hazırladığınız karışıma batırın. Ardından üzerine yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin.