KOLAY

Kabak cipsi tarifi

Kabak cipsi tarifi

Yoğurtla da tüketebileceğiniz enfes bir tarif!

  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk

Malzemeler

  • 1 adet orta boy kabak
  • 1 yemek kaşığı toz parmesan
  • ½ çay bardağı yağsız süt
  • Yağlı kağıt
  • İsteğe bağlı olarak seçilecek baharatlar

Hazırlanışı

Bir kasede istediğiniz baharatları ve toz parmesanı harmanlayın. Kabakları ince ince dilimleyin. Hazırladığınız dilimleri önce yağsız süte ardından hazırladığınız karışıma batırın. Ardından üzerine yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin.



pratik atıştırmalıklar cips tarifleri fırında kabak cips tarifi pratik tarifler kabak cips dilimi tarifi sağlıklı tarifler

Lezizz Öneriler