KOLAY

Ispanak haşlama tarifi

Ispanak haşlama tarifi

Pratik ve lezzetli bu yemek ara öğünlerinde kullanabileceğiniz bir alternatif olabilir

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk

Malzemeler

  • 1 bardak ıspanak
  • 2 adet havuç
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet limonun suyu
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

Hazırlanışı

Ispanakları temizleyin. Tencereye az su ve tuz koyup, kaynatın. Ispanakları ve havuçları içine atıp, çıkartın. Sarmısak, limon suyu ve zeytinyağını çırpın. Üzerine döküp, servise hazırlayın.

Ispanakların yeşil rengini koruması için, kaynama suyuna bir tutam karbonat atın.



ıspanak haşlama Havuç