GeriMeze Tarifleri Hardal soslu avokadolu karides tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hardal soslu avokadolu karides tarifi

Hardal soslu avokadolu karides tarifi

Deniz mahsulü sevenleri çok mutlu edecek nefis bir soslu karides tarifi...

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • Kuru soğan
  • Sirke
  • Maydanoz
  • Tane karabiber
  • Kabuksuz karides (dondurulmuş da olabilir)

Sos için

  • Avokado
  • Hardal
  • Zeytinyağı
  • Limon
  • Maydanoz
  • Kişniş tohumu
  • Tuz
  • Karabiber

Hardal soslu avokadolu karides tarifi Nasıl yapılır?

Soğan, sirke, maydanoz ve karabiberi kaynatın. Kaynadıktan sonra karideslerinizi içine atın ve haşlayın.

Sos için; avokado, hardal, zeytinyağı, limon, ince kıyılmış maydanoz, kişniş tohumu, tuz ve karabiberi karıştırın. Haşladığınız karideslerin üzerine sosu dökün.