İnternetten görüntüleri izleyip geliyorlar, gördükten sonra emin oluyorlar...
Adana’da kebap ustası Fatih Cavlak’ın mangalda pişirdiği içli köfte Türkiye’nin dört bir yanından lezzet meraklılarının ilgisini çekiyor.
Adana’da kebap ustası Fatih Cavlak’ın mangalda pişirdiği içli köfte Türkiye’nin dört bir yanından lezzet meraklılarının ilgisini çekiyor.
Ağız sulandıran soslarla hazırlanan mangalda içli köfte kebabı da son zamanlarda yoğun ilgi gören lezzetlerden biri olarak dikkat çekiyor.
Cavlak, “Köftenin dış harcında bulgurla birlikte dana eti olduğu için şişe takınca harç dağılmıyor. Ne kadar yerseniz yiyin, mideyi rahatsız etmiyor tam aksine midedeki suyu çekiyor, rahatlık veriyor. İçinde de Siirt’ten özel getirttiğimiz koyunların eti var. Yedikçe yiyesiniz geliyor” diye konuştu.
Mangalda içli köfte şöhretinin sosyal medyada hızla yayıldığını ve Adana’da yaşayan vatandaşların dışında diğer kentlerden ilgi gördüğünü anlatan Cavlak, “İnternetten görüntüleri izleyip gelenler var. Başka şehirden isteyenler var, onlara da pişmiş olarak kargoyla veya otobüs firmalarıyla gönderiyoruz, mikrodalgada ısıtıyorlar” dedi.
Cavlak şöyle devam etti: “Bu köfteyi pişirmesi görsel olarak da çok güzel. Nasıl olur diye düşünen var. Pişirirken görmek için gelen var. Böyle bir şey olamaz diyen var. Gördükten sonra emin oluyorlar.”