ORTA ZORLUKTA 06 Ağustos 2018

Fırında sebzeli biftek ve Meksika fasulyesi tarifi

Fırında sebzeli biftek ve Meksika fasulyesi tarifi

Değişik tatlar arayanlar için, fırında sebzeli biftek ve Meksika fasulyesi tarifi...

  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk

Malzemeler

  • 2 adet biftek
  • 1 adet orta boy soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 iri boy domates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet sivri biber
  • 1 adet orta patates
  • 50 gram tereyağı
  • Kekik
  • Karabiber
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 çay bardağı su

Hazırlanışı

Biftekleri sıvı yağda hafifçe kızartın. İçine piyazlık doğradığınız soğanları ve ince kıydığınız sarımsakları ilave edin ve soğanlar pembeleşinceye kadar da soteleyin.

Patates ve domatesleri ve diğer sebzeleri küp küp doğrayın. Soğan ve sarımsaklarla sotelediğiniz biftekleri ayrı ayrı alüminyum folyoya alın ve hazırladığınız sebzeleri ekleyin. Suda erittiğiniz salçayı folyolara paylaştırın ve paketleyin. 200 derece fırında sebzeler hafif kızarana kadar yaklaşık 15 dakika pişirin.

Folyoları açarak servis tabağına alın. Yanına konserve Meksika fasulyesi ilave edin.



pratik tarifler biftek et yemeği tarifleri

Size Önerilerimiz