Leyla Alaton Avrupa’da

Leyla Alaton, iki oğlunun babası Mehmet Günyeli ile boşanma arifesinde...

Haberin Devamı

Mehmet Bey’in ressam bir sevgilisi olduğu dedikoduları ayyuka çıkınca Leyla Alaton da ayrılık kararı almıştı.
Boşanma kararı sonrasında Leyla Hanım, Teşvikiye’de sanat galerisi sahibi arkadaşı Çağla Cabaoğlu ile geçtiğimiz gün Avrupa turuna çıktı. Mehmet Günyeli ise Alsit Sarıyer Vilları’ndaki evinde oğullarıyla birlikte kalıyor.
Leyla Hanım, 10 gün sürecek Avrupa seyahati dönüşünde Sarıyer Aile Hukuk Mahkemesi’nde dava açarak boşanma işlemlerini başlatma kararı almış. Avukatına talimat veren Leyla Hanım, boşanma işleminin sessiz sedasız olmasını istiyormuş.
Leyla Alaton’un boşanırken eşine tazminat ödememek istediği de fısıldananlar arasında.

Sokak partisi bu gece

Nişantaşı Salomanje’nin bulunduğu Atiye Sokak’ta bu gece sokak partisi var. Patron Erol Kaynar, “Yenilenen dekorasyonu, kendine has yemeği ve eğlencesiyle Nişantaşı’nın simgesi haline gelen Salomanje yedinci yılında sokağa taşıyor.” diyerek partinin ev sahipliğini üstlendiklerini söyledi. Yedinci yaşını çok özel bir partiyle kutlayacak olan Salomanje’nin sokak partisine şişli Belediyesi de katkıda bulundu. Saat 19.30’da başlayacak partide ünlü DJ Suat Ateşdağlı müzik yapacak.

Anneanne oluyor

Haberin Devamı

Nursen Gündüz, şu sıralar anneannelik heyecanı yaşıyor. Nursen Hanım’ın Tolga Işık’la evli olan kızı Çiğdem, 5 aylık hamile. Nursen Hanım, hamilelik döneminde kızını yalnız bırakmıyor ve her gün onunla yakından ilgileniyor. Bu arada ilk kez baba olacak Tolga Işık da çok  mutlu.

Alışveriş zamanı

Aralık Derneği kurucusu Elif Dürüst, geçtiğimiz hafta Hürriyet Treni ile Hasankeyf’e gitmiş ve Ajda Pekkan konserini izlemişti. Elif Hanım’a Hasankeyf dönüşü önceki gün Kanyon alışveriş merkezinde rastladım. Bir arkadaşına doğum günü hediyesi almaya çıkan Elif Hanım, Kanyon’daki Chanel mağazasını gezdi.

Eve ayrı gittiler

Manken Pınar Tezcan, işadamı Kerem Özçapkın ile geçtiğimiz aylarda evlenmişti. 5.5 aylık hamile olan Pınar Hanım, erkek çocuk dünyaya getireceğini ve adını Ali koyacağını söylemişti. Pınar-Kerem Özçapkın çifti, önceki gün ise ıstinye Park’taydı. Bir süre burada alışveriş yapan çift, evlerine ise ayrı döndü. Tezcan, hamile olduğu için eşinin kullandığı motosiklete binmek yerine taksiyle mekandan ayrıldı. Kerem Bey ise motosikletiyle evinin yolunu tuttu.

Şamdan'da aşk

Haberin Devamı

Cumartesi gecesi sosyetenin eğlenmek için tercih ettiği Etiler şamdan’daydım. Helin Avşar da adının aşk dedikodularına karıştığı Burak Hatipoğlu ile burada eğleniyordu. ıki gencin samimiyetleri dikkatimi çekti. Süreyya Yalçın ile nişanlanıp ayrılan Burak Hatipoğlu için “Arkadaşız” diyen Avşar’ın Hatipoğlu ile samimiyeti söylediklerini yalanlar cinstendi.

Louis Vuitton hastası

Fatih Ürek, çanta ve ayakkabı seçiminde Louis Vuit-ton’dan başka marka tercih etmiyor. Ürek, önceki gün ıstinye Park’a geldi. Tutkunu olduğu markanın ayakkabı ve çantasını giyen şarkıcı,
mağazadan alışveriş yaptı ve aldıklarını ev adresine göndermelerini istedi.

Büyük Kulüp’de sergi

Haberin Devamı

Ressam Hüseyin ıbrahimiye’nin “Düşlerimde Düşünürüm” adlı resim sergisi 15-31 Ekim tarihleri arasında Büyük Kulüp Sergi Salonu’nda sanatseverlerle ile buluşacak. Ressam ıbrahimiye’nin kaotik düşsel bir dünyanın kapılarını araladığı sergi, saat 10.00 ile 20.00 arasında ziyarete açık olacak. Serginin açılış daveti ise 15 Ekim Perşembe günü saat 19.30’da gerçekleştirilecek.

Sonbahar kampanyası

Sheraton Çeşme Otel’de, 29 Ekim-01 Kasım tarihleri arasında 3 gece konaklayan herkes, Sheraton Roma’da 2 gece 3 gün konaklama hakkı kazanacak.

Ünlülerin tercihi

Bitki bilimci ve Organicum markasının yaratıcısı Işık Kırgız, yeni ürünleri Organicum Aktif Organik Saç Bakım Kremi’ni piyasaya sürdüklerini açıkladı.

Parti zamanı

Haberin Devamı

Dünyanın en önemli dans müzik konsept partilerinden “Godskitchen Urban Wave”, FG 93.7 ve PD organizasyonuyla 24 Ekim’de Otto Santral’de yapılacak. Gecenin ev sahipliğini FG 93.7 DJ’lerinden Uhr yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları