Levent Nazifoğlu'ndan maç sonu acı itiraf!

Güncelleme Tarihi:

Levent Nazifoğlundan maç sonu acı itiraf
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 23:23

Galatasaray Basın Sözcüsü Levent Nazifoğlu, Medipol Başakşehir maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup oldukları maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi. 

Türk Telekom Arena'da yapılan maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nazifoğlu, "Medipol Başakşehir bizden daha organize bir takım olduğunu ispatladı. Aslında maçın hakkı beraberlikti ama yaptığımız bireysel bir hatada dolayı maçı kazanamadık. Hafta içinde duran top çalışmalarını çok yaptık. Kimlerin gol atacağı konusunda bilgi sahibiydik ama maalesef önleyemedik. Rakibimiz koşu mesafesi olarak da bizden fazla koştu. Mağlubiyeti,
onların daha hazır ve takım olmasına bağlıyorum. " dedi. 

"GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUK ŞANSI YOK DİYEMEYİZ" 
Nazifoğlu, sarı-kırmızılı takımın hücumda etkisiz kalmasıyla ilgili olarak ise, "Sezon başından beri aynı şeyleri konuşuyoruz maalesef bu konuda çok fazla ilerleme kaydedemiyoruz. Bir şekilde buna bir çare bulmamız gerekiyor. Top bizde kalıyor ama etkili ataklar yapamıyoruz. Sezona iyi başlayan birçok oyuncumuzda da form düşüklüğü var. Aranın bize iyi geleceğini düşünüyorum. Bu sistemde Galatasaray'ın şampiyonluk şansı yok diyemeyiz. Tabii ki şampiyonluk şansımız var ama kendi sahamızda üst üste iki maçı kaybetmemiz hoş olmadı." ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

Levent Nazifoğlu, sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Serdar Aziz'in forma şansı bulamaması ile ilgili olarak, "Hafta içinde de bazı gazetelerde yöneticiler Serdar Aziz'i oynatmak istiyor diye haberler çıktı. Öyle bir şey yok. Kadroyu hoca yapıyor, saygı duymamız gerekiyor. Demek ki Serdar'ın yol alması gereken şeyler var ki oynatmıyor diye düşünüyorum." diye konuştu. 

"MAÇI HAKEMDEN DOLAYI KAYBETTİĞİMİZİ SÖYLEYEMEM" 
Galatasaraylı yönetici, maçın hakemi Ali Palabıyık'ın yönetimiyle ilgili gelen bir soruya ise şu yanıtı verdi: 

"Bu maçı hakemden dolayı kaybettiğimizi söyleyemem. Hakemin bizim hoşumuza gitmeyen tarafları olmuştur ama rakibin de hoşuna gitmeyen bazı şeyler vardır. Maçın sonucunda hakemin etkisi vardır diye bir şey söyleyemeyiz." 

Haberin Devamı

Nazifoğlu, bir soru üzerine Medipol Başakşehir'in şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu iddia ederek, "Başakşehir'de kadro derinliği olarak bir problem olabilir. Uzun maratondaki sakatlıklar onları etkileyebilir. Tabi bunu hocasının ve yöneticisinin düşünmesi gereken şeyler." ifadelerini kullandı. 
Levent Nazifoğlu, milli takım arasından sonra oynayacakları Fenerbahçe derbisini ise kazanacaklarına inandığını sözlerine ekledi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!