Levent Nazifoğlu: Mehmet Topal ile görüştük

Güncelleme Tarihi:

Levent Nazifoğlu: Mehmet Topal ile görüştük
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 16:41

Galatasaray Yöneticisi Levent Nazifoğlu, transfer döneminde Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal ile görüştüklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü Yöneticisi Levent Nazifoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Radyospor'a demeç veren Nazifoğlu, transfer döneminde Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal ile görüştükleri itirafında bulundu.

'FENERBAHÇE İLE ANLAŞMASA...'
Sarı-Kırmızılı idareci şöyle konuştu:
"Mehmet Topal ile görüştük, Fenerbahçe ile anlaşmasa yeniden transfer edebilirdik."

'TASARRUF YAPTIK'
UEFA'nın bize koyduğu limit 65 milyon euro, biz bu sene 60 milyon euroluk bir plan yaptık. Geçen yıl bu rakam 74 milyon euroydu ve dolayısıyla 14 milyon euroluk bir tasarruf yaptık.

'SIGTHORSSON, ELMANDER ETKİSİ YARATABİLİR'
"Kolbeinn Sigthorsson'u yedek olarak almadık. Bizde Johan Elmander etkisi yaratabilir. De Jong, Hamzaoğlu döneminde de gündeme gelmiş, olmamış. Yeni hocamız, ismini bize getirdi ve transferi sonlandırdık."

Haberin Devamı

'BRUMA, YAŞININ AÇIK ARA MESSİ'Sİ!'
"Muslera için bir teklif gelmedi, Bruma için ise PSV'den 7.5 milyon Euro'luk bir teklif geldi ama kabul etmedik. "Bruma, yaşının açık ara Messi'si. İngiltere veya İspanya'dan alınmaya kalkınsa 40-50 milyon euro görülür, Türkiye'den 15-20 milyon Euro."

'EN BÜYÜK RAKİBİMİZ BEŞİKTAŞ'
"Şampiyonluktaki en büyük rakibimiz Beşiktaş. Tabii Fenerbahçe'yi de yabana atamayız."

'ARDA'NIN DÖNMESİNİ İSTİYORUM'
"Arda Turan, Barcelona'da başarılı olsun isteriz. Ama geç de kalmasın, yuvasına; Galatasaray'a dönmesini istiyorum. Arda Turan, 3-4 sene daha Barcelona'da kalsın. Sonra Galatasaray'a bekliyoruz."

'TERİM İÇİN GİRİŞİM YOK'
"Dün Fatih Hoca ile flört ediyor falan demişler. Böyle yakıştırma yapmasınlar. Bizden de Fatih Hoca'dan da talep yok. Bizim başarılı bir hocamız var. Fatih Terim için girişimimiz yok. Haksızlık etmesinler."

TARAFTARA SÜRPRİZ MESAJ!
"Galatasaray taraftarına Kayseri maçını yendikten sonra bir mesaj vereceğim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!