Levent Erdoğan'ın güreşçileri şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Levent Erdoğanın güreşçileri şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2011 14:18

Beş bini aşkın güreş severin izlediği, toplam 354 güreşçinin katıldığı geleneksel 29. Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Başpehlivanlığı Av.Levent Erdoğan'ın kulübüne bağlı Gökhan Arıcı kazandı.

Haberin Devamı

Kırkpınarda boy gösteren 25 başpehlivanın katıldığı güreşler kıran kırana geçti. Karamürsel Belediyesi'nce düzenlenen Geleneksel Karamürsel 29. Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşleri Karamürsel Av. Levent Erdoğan Güreş sahasında yapıldı.

Toplam 354 güreşçinin katıldığı güreşlerde başpehlivanlığı, 648. Kırkpınar Başpehlivanlığı Güreşleri'nde boy gösteren Recep kara, Gökhan Arıcı, Ekrem Yavuz, Reşat Turgut, Mustafa Karaboğa, Sermest Bulut, Murat Aydoğudu, Güngör Ekin, Şükrü Kazan, Ömer Aslantaş, Sezgin Yüksel gibi başpehlivanların kıran kırana geçen mücadeleleri sonucunda rakibi Ekrem Yavuz'u yenen Güngör Ekin elde etti.

Gerek pehlivanların gerekse güreşseverlerin yoğun katılımı ve mükemmel bir organizasyona sahne olan Karamürsel 29. Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşleri birbirinden güzel ve kıran kırana geçen güreşlere sahne oldu. Karamürsel 29. Altınkemer Güreşleri'ne her yönüyle ilgi büyük olurken güreşlere Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetliler katılırken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siyasi Parti Genel Başkanları ve Devlet Bakanları ile Kocaeli Milletvekilleri de telgraf göndererek kutlamada bulundular.

Haberin Devamı

Karamürsel Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde tertip komitesince Karamürselli merhum gazeteci Mehmet Tören anısına verilen özel ödülünü bu yıl Erkan Ertan aldı. Ertan'a ödülünü Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Karamürsel Güreşleri ağası Av. Levent Erdoğan ve merhum Mehmet Tören'in oğlu Murat ve kızı Ümit Tören birlikte verdiler. Karamürsel Belediye ve Tertip Komitesi Başkanı İsmail Yıldırım, 29. Altınkemer Güreşleri'nin Kırkpınar'ı aratmadığına dikkat çekerek gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti. Başkan Yıldırım, 29. Altınkemer Güreşleri'ne büyük katkılar sağlayan ve Karamürsel Altınkemer Güreşleri Ağası Levent Erdoğan'a plaket verdi.

Haberin Devamı

Geleneksel 29. Karamürsel Altınkemer güreşlerinde boylarında dereceye giren pehlivanlar da şöyle:

Minik 1 Minik 2:
1- Mert Arıcı
1- Selçuk Kılıçaslan
2- Ömer Faruk Tatlı
2-Enver Tunay Çetin
3- Hasan Memiş
3- Mücahit Dağcı
3- Muharrem Çiftçi
3-Halit Biçer

Minik 3 Teşvik:
1- Onur Arı
1- Osman Erdoğan
2- Enes Bıyık
2- Yasin Aksu
3- Mustafa Tar
3- Musata Aslan
3- Yunus Aslanpay
3- Ömer Özbek

Tozkoparan Deste 1:
1- Abdurrahim Garki
1- Serhat Yılmaz
2- Zafer Kangal
2-Yunus San
3- Rıdvan Kaya
3- Serhat Soyaltın
3- Yıldıray Akın
3- Oğuzhan Tekmen

Deste 2 Deste 3
1- Mehmet Erdoğan
1- Semih Yılmaz
2- Ramazan Garki
2- Süleyman Kılıçaslan
3- Ali Kazım Yavuz
3- Engin Sanper
3- Kadir Özdemir
3- Mustafa Selim

Küçük Orta Küçük Boy:
1- Recep Taslan
1- Kemal Şahin
2- Rıdvan Fidan
2-Burak Kaya
3- Davut Demir
3- Gökhan Öz
3- Erdal Geçer
3- Ertuğrul Dağdeviren

Haberin Devamı

Büyük Orta Başaltı:
1- Oktay Sancak
1- Erkan Ertan
2- Alpaslan Aslan
2-Kaan Kaya
3- Mustafa Yenisancak
3- Aydın Koçyiğit
3- Yüksel Yüksel

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!