Levent Bıçakcı adaylığa soğuk

Güncelleme Tarihi:

Levent Bıçakcı adaylığa soğuk
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2006 11:48

Türkiye Futbol Federasyonu Levent Bıçakcı, tekrar adaylık için kendisini hazırlıklı görmediğini söyledi.

Futbol Federasyonu Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ayhan Bermek’in, “Hasan Doğan benim listemde yer alacak” sözünün hatırlatılması üzerine Türkiye Futbol Federasyonu Levent Bıçakcı, “Bu olay sadece konuşuluyor. Hasan Doğan ile sürekli görüşüyorum. Şu ana kadar bellli bir şeyin olmadığını düşünüyorum" dedi.

Olağanüstü Genel Kurul’a kadar başkanlığının devam ettiğini vurgulayan Bıçakcı, “Hala görevimin başındayım. Yapacağım çok işim var. Yarın 2008 ve 2010 yurt dışı yayın hakları için 10 milyon dolarlık imza atacağım. Federasyon’un çarkı devam ettiği için, benim bu tür spekülasyonlarla uğraşacak vaktim yok. Ayrıca Futbol Federasyonluğu’na tekrar adaylığımı koymak için kendimi şu anda hazırlıklı görmüyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye-İsviçre maçının sonunda çıkan olayların ardından Türkiye’nin fazla ceza almayacağını ifade eden Bıçakcı, “Havalimanındaki çalışmayı raporluyoruz. Havaş görevlilerinin yapmış olduğu işlemleri raporluyoruz. Stat hoparlöründen kaç kere anons yapıldı, onu tespit ediyoruz. Sahaya atılan yabancı cisimlerin fazla zarar vermeyecek cisimler olduğunu sunuyoruz. Bütün bunların hepsini bir dosya haline getirip FIFA’ya sunacağız. Ayrıca FIFA Disiplin Kurulu ne karar verirse versin, bir üst kurul bu kararı bozacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!