Letchkov jokey olur

Güncelleme Tarihi:

Letchkov jokey olur
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 1997 00:00

Haberin Devamı

İstanbulspor'un yıldız futbolcusu, Avrupa'da futbol yaşamının sonuna gelmiş oyunculara Beşiktaş'ın kucak açmasına anlam veremediğini açıkladı...

Kartal ne olacak?

İstanbulspor antrenmanına gittiğimizde Sergen Yalçın, Teknik Direktör Saffet Susiç'in verdiği taktiği tilki kurnazlığında dinleyip uyguluyor ve takımın başarısı için ter döküyordu. Çalışma sonrası sarı siyahlı takımın yıldız futbolcusunu Hürriyet Medya Towers'a getirdik. Sergen'in dilinden her zamanki gibi ilk soru ‘‘Beşiktaş'ın hali ne olacak'' oldu.

Beni ayırdılar

Yıldız futbolcu içindekileri bir bir sıraladı. İşte virgülüne dokunmadan Sergen'in sözleri: Beni Beşiktaş'tan ayırdılar. Ben ayrılmadım. Bunu da tüm taraftarlar biliyor. Bundan böyle İstanbulspor'un başarısı benim tek hedefim. Sarı siyahlı ekip bana en zor günümde sahip çıktı. İşim, bu kulüpten aldığım parayı sonuna kadar haketmek.

Yıldızlar topluluğu

İstanbulspor, yıldızlar topluluğu. Oğuz, Aykut gibi ustalarla oynamak bana keyif veriyor. Oğuz Ağabey dört dörtlük bir insan. Hem de örnek bir futbol adamı. Göreceksiniz Türkiye'de Galatasaray'ı tek zorlayacak ekip İstanbulspor olacak. İstanbulspor'da hiç yabancılık çekmedim.

Susiç mükemmel

Teknik Direktör Saffet Susiç'in Avrupa'da süper bir kariyeri var. Futbol yıldızı olduğu için futbolcu psikolojisini çok iyi biliyor. Benim için antrenman yapmaz diyenler Ataköy'deki antrenman tesislerimize gelsinler. Susiç'in hergün iki saat süren zevkle çalışıyorum. Susiç'de diğer yabancı teknik adamların aksine kompleks diye bir olay yok.

G.Saray harika

Türkiye'de bu sezon başarılı tek takım var. O da G.Saray. Sarı kırmızılı ekip Türkiye'yi aşmış. G.Saray'ın arkasından Trabzon geliyor. Daha sonra İstanbulspor'un başarılı olduğunu söyleyebilirim. Yedek kadrosu güçlü olan takım her zaman iyidir. G.Saray'ın yedek kulübesine bakın takım kurarsınız.

Slovenya'ya gideceğim

Beşiktaş'ın rövanşta Maribor'u yenmesi şart. Fakat ilk maçta Beşiktaş'ın hırsını kaybettiğine şahit oldum. Maribor mahalle takımı gibi bir ekip. Şekerspor'dan kötü. nasıl gol atamadılar ona şaşıyorum. Rövanşta antrenmanım olmazsa ben de Slovenya'ya Beşiktaş'ı desteklemek için özel uçak ile gitmeyi düşünüyorum.

Letchkov bitmiş

Beşiktaş'ta benim ayrılmam ile bir boşluk doğdu. Ama benim yerime gelen arkadaşlar da başarılı olacaklardır. Geçen yıllarda Letchkov çok iyi idi. Ama Maribor karşısında sonuca gidecek bir hareket yapmadı. Espri değil gerçek; Letchkov'dan bu saatten sonra ancak jokey olur. Çünkü en iyi zamanını Avrupa'da harcamış.

Yıldız düşmanlığı

Beşiktaş'ın sağ ve sol kanatlarındaki hatalar takımı olumsuz etkiliyor. Serdar'daki düşüşün nedenini anlamıyorum. Erkan ile Mutlu'ya sanki büyü yapılmış. Büyük teknik direktörlerde yıldız oyuncu düşmanlığı vardır. Daum da geldiğinde bana takmıştı. Toshack da Recep'i silmek istiyor. Ama başaramayacak.

Unutamadığım gol

Geçen yıl ligin ilk yarısında Fenerbahçe'ye karşılaşmanın 90'ıncı dakikada attığım golü unutumayorum. Bu gol kongreye giden Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Rasim Kara ve birçok kişiyi kurtardı. Bu karşılaşma benim unutamayacağım bir anı olarak belleğimde kalacak.

Yönetim farkı

Beşiktaş ile İstanbulspor yönetimi arasında büyük fark var. İstanbulprofesyonelce düşünüyor. Beşiktaş'ta Seba'nın odasından en son kim çıkarsa onun dediği oluyor. İstanbul'da ise kararlar Cem Uzan tarafından verilir. Uzan'ın futbola bakış açısı mükemmel. İşadamları başarıya doymazlar. Başarı için tüm imkanları seferber ederler.

Final oynayacağız

Göreceksiniz iki yıl içinde İstanbulspor Avrupa'da süper bir isim olacak. Böyle bir yönetim böyle bir kadro ile futbol yaşamımı İstanbulspor'da noktalayacağım. Çünkü başkanımız Cem Uzan'a Avrupa'da final oynamak için söz verdik. Kazanacağımız zaferlerle adımızı Türk futboluna altın harflerle yazdıracağız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!