Les Ottomans’da Fadıllıoğlu imzası

Ulus 29 ve Nişantaşı Beymen Brasserie’nin sahibi Metin Fadıllıoğlu’nun kızı Selin Hanım, Hotel Les Ottomans’ın içinde açtıkları Les Ottomans 29 Restoran’ın yönetimini üstlendi.

Haberin Devamı

Burayı 5 yıllığına kiralayan Selin Fadıllıoğlu, restoran, gece kulübü, banquet gibi tüm yiyecek ve içecek ünitelerinin kendilerine ait olduğunu söylüyor. Les Ottomans 29 Restoran, 16 Ocak akşamı açılacak. Dekorasyonu Zeynep Fadıllıoğlu’nun ofisi ZF Design tarafından yenilenen mekân, ıtalyan mutfağından örnekler sunacak. Les Ottomans 29’un mutfağının başında ise Palladio, The Ritz Carlton-Cepe gibi tipik ıtalyan restoranlarında çalışan şef Giovanni Terracciano bulunuyor.

Starlarla Londra’da tanıştı

Londra’ya yerleşen ısmet Özhan, geçtiğimiz hafta bir davette “James Bond: Quantum of Solace” filminin yönetmeni Marc Foster ve Sir Bob Geldof ile tanışmış. Özhan’ı başta ıtalyan bir aktör zanneden başarılı yönetmen Marc Foster, ayaküstü sohbetin ardından değişik bir fiziği olduğunu belirterek kendisini Amerika’ya davet etmiş. Bu arada Özhan, Türkiye’yi çok beğendiğini söyleyen Geldof’u da önümüzdeki yaz tatilinin bir kısmını değerlendirmesi için ülkemize çağırmış.

Haberin Devamı

Cihangir’deki lezzet alternatifi

Noodle’ı bir lezzet şölenine dönüştüren Cihangir’deki “Nu Noodle”, kısa sürede adını duyurdu ve müdavim kitlesini oluşturdu. Bu mekânda dilediğiniz noodle alternatifini seçebiliyor, istediğiniz içerikle zenginleştirebiliyor ve muhteşem soslarla daha da lezzetli hale getirebiliyorsunuz. Patron Selin Ergin, “Nu Noodle”da hızlı paket servis imkanı da sunduklarını, pratik, lezzetli ve besleyici tatlar arayan herkesin kendilerine gelmeye başladığını söylüyor.

Kocadon resmen aday

Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Bodrum Belediye Başkanlığı görevine aday olduğunu resmen açıkladı. Kocadon ilk olarak geçen ağustosta adaylığını açıklamış, o tarihten sonra Kocadon’un yanında ve karşısında olanlardan pek çok yorum gelmişti. Hatta Demokrat Parti’den ayrılıp başka bir partiden aday olacağı yönünde de dedikodular çıkmıştı. Sonunda bu yorumlara, dedikodulara son nokta konuldu. Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, halen Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı olan Mehmet Kocadon’un Bodrum Belediyesi Başkan adaylığını duyurmak üzere geçtiğimiz gün Bodrum’a geldi. Havaalanında partililer ve Mehmet Bey tarafından karşılanan Soylu, Kocadon’un adaylığını resmen açıklamış oldu.

Aile yemeği

Haberin Devamı

Fulya-Fatih Terim çifti, önceki akşam kızları Merve ve Buse ile birlikte Nişantaşı’ndaki Longtable adlı restorana gitti.
Yemekte Terim ailesine Özgü Namal ve Oktay Kaynarca da eşlik etti. Grup geç saatlere kadar yemeklerini çok sevdiklerini söyledikleri mekândan  ayrılmadı. Merve, Buse Terim kardeşler Long Table’deki servisi ve lezzetli yemekleri önümüzdeki  günlerde Avrupa’dan gelecek arkadaşlarına da tattıracaklarını söylediler...

Almelek’te Üç Kuşak

1988 yılının kasım ayında açılan Almelek Sanat Galerisi, 20’nci yılını kutluyor. “Heykelde Dans”, “Bedri Rahmi Eyüboğlu ve Atölyesi”, Leopold Levy ve Öğrencileri”, “Ankaralı Ressamlar” gibi “tema”lı sergilere ağırlık veren, resim ve heykele eşit mesafede duran, ayrıca genç sanatçılara kapılarını açmakta tereddüt etmeyen galeri, 20’nci yaşını “Almelek’te Üç Kuşak” sergisiyle karşılıyor. Bedri Rahmi Eyüboğlu, Nuri ıyem, Abidin Dino, Burhan Uygur, Avni Arbaş, Orhan Peker gibi yitirdiğimiz eski ustaların, günümüzün önemli sanatçılarından Burhan Doğançay, Adnan Varınca, Ferruh Başağa, Zerrin Bölükbaşı ve Mehmet Aksoy’un, ayrıca genç sanatçılardan Elvan Alpay, Ferhat Özgür, Derya Altınel ve Gülay Semercioğlu’nun eserlerinden oluşan sergi 16 şubat tarihine ziyaret edilebilecek.

Doğan çifti eğlencede

Haberin Devamı

Futbolcu Mustafa Doğan ile eşi Meryem Hanım, önceki akşam yakın dostları Banu-Mehmet Çoruh çiftiyle Al Jamal’deydi... Doğan ve Çoruh çiftleri, dansözle karşılıklı göbek attı, göbek taşına çıkıp gönüllerince eğlendi. Meryem Doğan ve Banu Çoruh’un oryantal şovları mekânda bulunanlar tarafından ilgiyle izlendi.

Yeni sergisini Lucca’da açtı

Lucca Art, ocak ayı boyunca, yaşamdan en dinamik anları objektifine taşıyarak ölümsüzleştiren fotoğraf sanatçısı Volga Yıldız’ı ağırlıyor. 1976 doğumlu olan, ilk fotoğraf makinesini 1995’te edinen ve 1996’da Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’ne giren Yıldız’ın bir yıl sonra modelliğe yönelmesi, moda fotoğrafçılarıyla olan ilişkilerini güçlendirmiş. ılk asistanlık tecrübesini Emre Doğru ile yaşadıktan sonra ilk kez 2003 yılında Art-Alan sergisine katılan fotoğrafçı, en son 2008 yılında açılan “Taze Beyinlere ıhtiyacımız Var” adlı karma sergiye katılmış. Volga Yıldız’ın yeni eserleri ise bu ay Lucca Art’da sanatseverlerle buluşuyor.

Erda ailesinin acı günü

Haberin Devamı

Pastarito restoranlar zincirinin sahibi Ebru-Deniz Erda çifti, babaları ısmet Erda’yı kaybetti. ısmet Erda’nın cenazesi, dün Ataköy Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi. Erda çiftine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Bütün kızlar toplandı

Halı ve duvar kağıtları sektörünün bilinen kuruluşlarından AR Dış Ticaret, 2009 evsel duvar vinilleri modellerini tanıtmak amacıyla önceki gün Fulya’daki showroom’unda bir davet verdi. şirketin sahibi şule Argüder’in eşi ve kızıyla birlikte ev sahipliği yaptığı davette, sektördeki gelişmeler, yeni trendler, uygulama tarzları ve duvar vinilleri ile ilgili bilgiler verildi.
“Bu vesileyle tüm dostlarımın yeni yıllarını da kutlamış oldum” diyen şule Hanım, tanıtım davetlerini geleneksel hale getirmeyi planladığını açıkladı. Bu arada kızı Özge Argüder’in şirkette işbaşı yaptığını, onun daha ziyade projeler ve dış ilişkiler alanında çalışacağını da sözlerine ekledi.

Evlilik yok

Haberin Devamı

Polisan boyalarının sahibi Ertuğrul Bitlis ile Pelin Doğan’ın evlilik hazırlığı yaptığı yönündeki haberlere, Ertuğrul Bey’in kızı Merve’den yanıt geldi. Robert Kolej son sınıf öğrencisi olan, seneye Oxford Universitesi’ne gitmeyi planlayan 17 yaşındaki Merve Bitlis, “Babam ve Pelin Hanım’ın evlenmesi gibi bir şey söz konusu değil. Çünkü ikisi çok iyi arkadaştır. Aralarındaki ilişki de ortak dostlarıyla birlikte vakit geçirmekten öteye gitmemiştir” dedi. Genç kız, babasının adının bir dönem Ajda Pekkan ile anılması hakkında da konuştu ve o yakınlığın sadece profesyonel bir iş ilişkisinden ibaret olduğunu belirtti.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları