Les Ottomans buluşması

Güncelleme Tarihi:

Les Ottomans buluşması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2011 00:00

Kuruçeşme’deki otelin Boğaz’a bakan bahçesinde baş başa veren iki büyük kulübün başkanı, yaklaşan Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimlerini, G.Saray-F.Bahçe ilişkilerini masaya yatırdı.Ünal Aysal, Federasyon Başkanı Mahmut Özgener’in göreve devam etmesinden yana tavır koydu.

Haberin Devamı

LES Ottomans’ta tarihi buluşma... G.Saray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün Aysal’ın sahibi olduğu Les Ottomans Otel’de bir araya geldi. Sadece Hürriyet’in görüntülediği bu buluşma 1.5 saati aşkın bir süre devam ederken, iki başkan baş başa verip görüş alış verişinde bulundu.

İki kulüp başkanı, Türk futbolunu, yaklaşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimlerini, G.Saray-F.Bahçe ilişkilerini masaya yatırdı. Toplantıdan sonra Hürriyet’in görüşmeyle ile ilgili soruları iki cepheden de yanıt bulmadı. Ama başkanlara yakın kaynaklardan ilginç detaylar yakaladık. Şimdi o detaylara hep birlikte bir göz atalım...

“Hayırlı olsun” ziyareti

Önceki akşam G.Saray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Gaziantepspor  Başkanı İbraham Kızıl’la bir araya geldi. Bu görüşmeden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de haberdar eldildi. Konu, yaklaşan federasyon başkanlığı seçimleri ve Göksel Gümüşdağ’ın adaylığıydı.
O toplantının bitiminden hemen sonra Sadri Şener’in de katılacağı bir toplantı düzenleme kararı alındı. Yani F.Bahçe’siz bir zirve gündeme geldi. Çünkü dört kulüp de Gümüşdağ’ın adaylığına muhalefet ediyordu. Gümüşdağ’ı destekleyen başkan olarak da Aziz Yıldırım ön plana çıkıyordu.

Haberin Devamı

Dün sürpriz bir görüşme oldu. Ünal Aysal 14 Mayıs’ta G.Saray Kulübü Başkanlığı’na seçildiğinde telefonla başarı dileklerini ileten F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu kez “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunmaya karar verdi. İki başkan, Kuruçeşme’deki Les Ottomans Otel’de buluşmak için sözleşti.

Aramıza hoş geldin başkan

Ünal Aysal, dünkü G.Saray Divan Kurulu Toplantısı’ndan çıktıktan sonra saatler 14.30’u gösterirken tekneyle otele geçerken, Aziz Yıldırım saat 18.00’de gösterirken toplantıya geldi.  F.Bahçe Başkanı, “Hayırlı olsun başkan. Aramıza hoş geldin” diyerek sıcak bir ortamın oluşmasına katkıda bulundu. Les Ottomans Oteli’nin Boğaz’a bakan bahçesinde baş başa oturan iki başkan önce Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimlerini masaya yatırdı. Aysal, Özgener’in göreve devam etmesi için ısrar edilmesinden yana tavır koydu.  Toplantıda ayrıca, G.Saray ile F.Bahçe arasındaki ilişkilerin daha sıcak ve sağlıklı hale getirilmesi ve geliştirilmesi konusu görüşülürken, Türk futbolu için neler yapılabileceği, amatör sporlar ve sponsorluk konularının yanı sıra mali konularla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!