Lerzan Mutlu kimdir, kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Lerzan Mutlu kimdir, kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 15:37

Lerzan Mutlu, son zamanlarda gündeme geldiği konularla magazin gündeminin merak edilen isimleri arasında yerini aldı. Sanatçılarla yaşadığı diyaloglar nedeniyle sürekli olarak gündem konusu olan Lerzan Mutlu, geçmişi konusunda araştırılmaya başlandı. Peki, Lerzan Mutlu kimdir, kaç yaşındadır? İşte, ünlü sanatçı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Lerzan Mutlu, magazin gündeminde popülaritesini korumaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok albüm çıkaran ünlü sanatçı Lerzan Mutlu, bazı dizi ve filmlerde de boy göstermiştir. Peki, merak edilen isim Lerzan Mutlu kimdir, kaç yaşındadır? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğdu. Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Kolejinde bitirdi. 10 yaşındayken babası kalp krizi neticesinde vefat etti.

Liseyi bitirdikten sonra İsviçre'de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye geri geldi. Konservatuarın imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musukisi Devlet Konservatuarı'nı kazandı. Burayı da yarım bırakarak "Hayat Üniversitesi"ni tercih etmiştir.

Haberin Devamı

Lerzan Mutlu,2005 yılında "Asla Unutma" adlı televizyon dizisinde rol aldı. Şu aralar Beyaz TV'de sunuculuğunu üstlendiği "Söylemezsem Olmaz" programı ile izleyenleriyle buluşuyor.

Lerzan Mutlu'nun Albümleri :

2001 - Karabüyü

2004 - Yar Dediğin Arar

2006 - Tam İsabet

2009 - Zirve

2011 - Kibrit (Single)

2013 - Oyuncu (Single)

2014 - Kahraman (Single)

Lerzan Mutlu'nun  Filmleri ve Dizileri :

2006 - Kördüğüm (TV Dizisi)

2006 - Felek Ne Demek? (TV Dizisi)

2005 - Asla Unutma (TV Dizisi)

2004 - Cennet Mahallesi (Konuk Oyuncu )(TV Dizisi)

2001 - Tuzu Kurular (TV Dizisi)

BAKMADAN GEÇME!