Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy ile uzlaşmayı kabul etmedi

Güncelleme Tarihi:

Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy ile uzlaşmayı kabul etmedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2017 11:24

Diva lakaplı ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un sunucu Lerzan Mutlu'yu "tehdit" ettiği iddiasıyla 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, Mutlu’nun avukatı müvekkilinin uzlaşmak istemediğini söyledi. 

Haberin Devamı

 

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Bülent Ersoy’un hastane çıkışında yaptığı açıklamada “Canlı yayınını basarım” diye kendisini tehdit ettiğini iddia eden şarkıcı Lerzan Mutlu, uzlaşmak istemedi. Duruşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mutlu’nun avukatı Hızır Barbaros Bursalıoğlu, “Bülent hanım bu yanlış anlamayı düzeltmek için bir gayret göstermemiştir. Müvekkilim işinden oldu, uzun süre işsiz kaldı” dedi.
İstanbul 32’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya “Tehdit” suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Bülent Ersoy ile şikayetçi Lerzan Mutlu katılmadı.
Duruşmada söz alan Lerzan Mutlu’nun avukatı Hızır Barbaros Bursalıoğlu, “Müvekkilime sordum uzlaşmayı kabul etmiyor” dedi.
“BERAATİNE KARAR VERİLSİN”
Bülent Ersoy’un avukatı Ahu Ülgen ise “Tehdit suçunun yasal unsurları oluşmamıştır. Müvekkilimin beraatine karar verilsin” diye konuştu.
Mahkeme, Uzlaşma Bürosu’na yazılan yazının akıbetinin sorulmasına karar vererek duruşmayı erteledi.
“SAMİMİ BULMUYORUZ”
Duruşmadan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Lerzan Mutlu’nun avukatı Hızır Barbaros Bursalıoğlu, “Bülent hanım bu yanlış anlamayı düzeltmek için bir gayret göstermemiştir. Müvekkilim işinden oldu, uzun süre işsiz kaldı. İlahi adalet tecelli edercesine kendisine en çok yüklenilen programda sunucu olarak başladığında, dava açılmışken, Bülent hanım programa bağlandı. Bülent hanımın yayında söylediklerini avukatları burada(duruşmada) satırı satırına söyledi. Bunu samimi bulmuyoruz” dedi.
2 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR
Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Bülent Ersoy hastane çıkışında yaptığı basın açıklamasında, Lerzan Mutlu için “O kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım” ifadelerini kullanmıştı. Lerzan Mutlu’nun şikayeti üzerine savcılık Bülent Ersoy hakkında “tehdit” suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Haberin Devamı

Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy ile uzlaşmayı kabul etmedi

Haberin Devamı

SON 24 SAATTE NE OLDU?

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!