Lerzan Mutlu canlı yayında makyajını temizledi

Güncelleme Tarihi:

Lerzan Mutlu canlı yayında makyajını temizledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 13:34

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, sunucusu olduğu canlı olarak yayınlanan programda kendi makyajını temizledi. Islak mendil ile yüzündeki makyajı temizleyen Mutlu, makyajsız hali ile şaşırttı. Peki; Lerzan Mutlu kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında ilginç anlar yaşandı. Aşırı makyaj yaptığı eleştirilerine yanıt veren  Lerzan Mutlu, bununla da yetinmeyip canlı yayında makyajını sildi.

Meraklı gözler eşliğinde makyaj temizliğine başlayan  Lerzan Mutlu, daha sonra da kullandığı cilt maskesini izleyenlerle paylaştı.

Lerzan Mutlu canlı yayında makyajını temizledi

Lerzan Mutlu kimdir?

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğdu. Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Kolejinde bitirdi. 10 yaşındayken babası kalp krizi neticesinde vefat etti.

Haberin Devamı

Liseyi bitirdikten sonra İsviçre'de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye geri geldi. Konservatuarın imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musukisi Devlet Konservatuarı'nı kazandı. Burayı da yarım bırakarak "Hayat Üniversitesi"ni tercih etmiştir.

Lerzan Mutlu,2005 yılında "Asla Unutma" adlı televizyon dizisinde rol aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!